Libnet.ro
UNICEF

11:15

Documentare interesante la TV. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Adevărul Adevărul,
Documentare interesante la TV. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran si sa urmareasca documentare interesante la TV au cateva alegeri de facut din programul de azi. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai performante companii din Romania. Un angajat a adus unei firme 466 de milioane de lei intr-un an

Societatile din domeniul energetic si al resurselor naturale sunt cele mai performante din Romania, acestea avand cea mai mare productivitate pe angajat, alaturi de societatile din domeniul IT, potrivit editiei din acest an a Topului National al Firmelor Private din Romania.

Documentare de stiinta. Cele mai interesante productii din programul TV

Cei care vor sa vada documentare de stiinta la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva productii interesante. Iata cateva recomandari din programul TV:.

Cele mai vechi file scrise in limba romana si cele mai vechi icoane datate, restaurate printr-un proiect al CJ Alba

Autoritati locale, istorici, clerici si personalitati culturale marcante au participat vineri, la evenimentul de prezentare publica pentru partile interesate a unuia dintre cele mai importante puncte de atractie ale judetului Alba: MUSEIKON, un complex muzeal unic in Transilvania, ce va gazdui de la carte veche si obiecte de patrimoniu de reala valoare pana la o colectie impresionanta de icoane.

Cele mai cool machiaje de Halloween!

Maine este Halloween-ul, iar daca participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie! .

OMS: Tuberculoza risca sa devina afectiunea din cauza careia mor cele mai multe persoane

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) atrage atentia asupra faptului ca, pentru prima data, tuberculoza risca sa devina afectiunea din cauza careia mor cele mai multe persoane din lume.

Cele mai bune masini sub 10.000 de euro

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini sub 10. 000 de euro, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare sau SUV.

Top 10 actiuni subevaluate si cu cele mai bune perspective de crestere

Considerata ca fiind una dintre cele mai ieftine piete europene din punct de vedere al preturilor actiunilor, Bursa de Valori Bucuresti se poate lauda cu o serie de companii ale caror titluri sunt subevaluate in comparatie cu societati.

Cele mai importante proiecte ale anului au fost generate de investitiile publice

Symmetrica se indreapta catre finalul anului cu estimarea unui business de circa 77 milioane de lei, in timp ce unele dintre cele mai importante lucrari au fost reprezentante de investitii publice, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Care sunt cele mai ciudate polite de asigurari pe care le fac romanii: de la turma de reni la tabara copilului

De la asigurarea simpla a locuintei, pana la asigurarea unei biciclete, a unui caiac sau chiar a unei turme de reni, romanii cauta sa isi asigure cele mai de pret obiecte. Asiguratorii insa nu au mereu produsul solicitat, iar cand vine vorba de evaluatori, uneori e nevoie de experti internationali.

Pierderi de peste 32 miliarde de dolari pentru Fondul suveran de investitii al Norvegiei

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume dupa active, a raportat pierderi in trimestrul trei din 2015, din cauza turbulentelor de pe pietele bursiere globale, transmite CNBC, potrivit Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )