Libnet.ro
UNICEF

11:15

Documentare istorice. Cele mai interesante productii din programul TV de azi

Adevărul Adevărul,
Documentare istorice. Cele mai interesante productii din programul TV de azi

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran in seara aceasta si sa urmareasca documentare istorice au de facut cateva alegeri din programul TV. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova. Ion Paladi, Dan Balan, Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, Pavel Stratan, Natalia Barbu, Valentin Boghean, Nicolae Botgros sunt doar cateva dintre cele mai iubite vedete din Republica Moldova.

Cele mai luxoase hoteluri din Europa: apartamentele care-l fac pe turist sa se simta ca un rege

Expertii de la Oyster. com au vizitat mai multe hoteluri de lux din Europa si au ales cateva care intrec toate asteptarile: pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Mai ales cateva apartamente din aceste hoteluri i-au impresionat pe specialisti prin luxul si confortul pe care il ofera.

Unde sunt cele mai scumpe apartamente din tara

Clujul depaseste Bucurestiul, pentru a doua luna consecutiv, la preturile medii de vanzare a apartamentelor. Potrivit unei statistici intocmite de o firma de imobiliare din Cluj, preturile apartamentelor de vanzare au crescut in septembrie fata de august cu circa 3%.

FOTO. Opt cele mai controversate coperti Playboy, de-a lungul a 60 de ani

Istoria controversatelor coperti ale revistei Playboy incepe odata cu publicarea ei, in decembrie 1953, cand Hugh Hefner a ales imaginea sex-simbolului Marylin Monroe, care intra in top 10 cele mai bogate staruri.

IMDb: Cele mai bune 25 de filme, pentru a marca 25 de ani de la infiintarea platformei online

Platforma online Internet Movie Database IMDb) a intocmit o lista cu cele mai bune 25 de filme - cate unul pentru fiecare dintre anii sai de existenta -, bazandu-se pe calificativele acordate de peste 250 de milioane de utilizatori, de-a lungul timpului, informeaza site-ul premiere. fr, citat de Mediafax.

3 dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem la micul dejun

Mic-dejunul este sursa de energie pentru intreaga zi, asa incat, indiferent cat de aglomerate ar fi diminetile, hrana nu trebuie sa lipseasca din prima parte a zilei, daca vrem sa avem avem un stil de viata sanatos. De asemenea, este important sa stim cum ne luam cel mai bine aportul de energie din alimentele indicate spre a fi consumate dimineata. Iata care sunt 3 dintre cele mai des intalnite greseli pe care le facem la micul dejun.

Un restaurant din Romania este printre cele mai bune din Europa

Restaurantul The Artist din Bucuresti este primul din Romania clasat printre cele mai bune restaurante fine dining din Europa, potrivit unei analize a TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor.

Topul oficial al vitezelor de internet fix si mobil a ramas neschimbat in primele 9 luni: Orange, lider pe internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze de internet fix

Orange a furnizat, in primele noua luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 27,83 Mbps indoor si 39,21 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 15,78 Mbps indoor si 26,77 Mbps outdoor) si de Telekom Romania Mobil 10,25 Mbps indoor si 13,45 Mbps outdoor) si de RCS RDS 2,62 Mbps indoor si 2,85 Mbps outdoor), potrivit statisticilor oficiale prezentate joi de Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ANCOM). Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 98,95 Mbps prin fir si 43,48 Mbps wireless), urmata de Nextgen Communications 63,57 Mbps prin fir si 35,53 Mbps wireless) si UPC Romania 57,19 Mbps pe fir si 31,27 Mbps wireless).

Cele mai cunoscute voci ale muzicii populare s-au auzit in Baragan. Povestea ansamblului in care au cantat marii artisti ai folclorului romanesc

Doina Baraganului este numele unuia dintre cele mai apreciate ansambluri folclorice din Romania. El exista la Slobozia si este cartea de vizita a Ialomitei atat in tara, cat si peste hotare. Aproape 100 de oameni aduc publicului iubitor de traditii frumusetea muzicii populare.

Profesorii de la Oxford dezvaluie cum se raspunde corect la cele mai ciudate intrbari de la interviul de admitere

Universitatea Oxford a decis sa publice o parte dintre cele mai ciudate intrebari pregatite pentru interviul de admitere la celebra universitate. Sustine arheologia teoria creationista sau o desfiinteaza? sau Ar trebui limitate bonusurile bancherilor?, sunt doua exemple de care depinde implinirea visului multor adolescenti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )