Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Show-ul Danseaza printre stele, de la Antena 1, va fi difuzat si marti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Show-ul Danseaza printre stele, de la Antena 1, va fi difuzat si marti

Oficialii postului de televiziune Antena 1 sunt in discutii pentru mutarea emisiunii Danseaza printre stele, difuzata duminica, de la ora 20. 30, intr-o alta zi. Aceasta schimbare vine in contextul in care vor exista doua duminici cu Alegeri prezidentiale, iar toate cele trei editii ale show-ului Danseaza printre stele difuzate pana acum au fost depasite de filmele difuzate la postul rival, Pro TV, scrie Pagina de Media. continuă pe Adevărul

UDATE Show-ul Danseaza printre stele, de la Antena 1, va fi difuzat si marti

Oficialii postului de televiziune Antena 1 sunt in discutii pentru mutarea emisiunii Danseaza printre stele, difuzata duminica, de la ora 20. 30, intr-o alta zi. Aceasta schimbare vine in contextul in care vor exista doua duminici cu Alegeri prezidentiale, iar toate cele trei editii ale show-ului Danseaza printre stele difuzate pana acum au fost depasite de filmele difuzate la postul rival, Pro TV, scrie Pagina de Media.

FOTO Pro TV a pus sare pe rana audientelor Antenei 1: Danseaza printre stele, locul trei la nivel national

Danseaza printre stele, show produs de Mona Segall la Antena 1, s-a situat pe pozitia a treia la nivel national in topul audientelor, cu cifre mai slabe decat in editia precedenta. Pro TV si-a mentinut pozitia de lider, cu filmul Salt, iar Kanal D, cu doua emisiuni, a completat topul.

Sotia lui Mihai Petre ar fi trebuit sa fie in locul lui Jojo la Danseaza printre stele?

Elwira Petre, sotia lui Mihai Petre, ar fi trebuit sa fie, pare-se, in locul lui Jojo la masa juriului emisiunii Danseaza printre stele. Asa sustin surse apropiate, acestea adaugand ca Mihai ar fi incercat sa se vanda la pachet alaturi de sotia lui atunci cand a negociat transferul de la Pro Tv la Antena 1.

Danseza printre stele, mutat de Antena 1 de duminica, marti seara

Oficialii Antena 1 au de gand sa mute show-ul Danseaza printre stele de duminica seara, marti seara. Astfel, productia ar intra in competitie cu MasterChef de la Pro TV si cu serialul Tradarea de la Kanal D. Iata ce a dus la aceasta decizie.

Pro TV a batut din nou Antena 1 la audiente: Un film cu Angelina Jolie a depasit cu mult emisiunea Dansez printre Stele

Esecurile grilei Antena 1 in fata Pro TV sunt deja la ordinea zilei. Anuntat cu surle si trambite, show-ul Dansez printre Stele a fost batut crunt in audiente de un film cu Angelina Jolie. Audientele.

Salariul lui Victor Slav, desfiintat de Dan Negru!

Dupa ce a aparut astazi in presa informatia conform careia Victor Slav ar castiga o suma fabuloasa pentru rolul sau de coprezentator al show-ului Danseaza printre stele de la Antena 1, iata ca Dan Negru a rabufnit si a demontat aceasta informatie printr-un mesaj postat pe o retea de socializare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )