Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta, prezentat drept erou in emisiunea Viata satului, cu o saptamana inainte de alegeri

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, prezentat drept erou in emisiunea Viata satului, cu o saptamana inainte de alegeri

Trei membri ai Consiliului de Administratie CA) al TVR, Andrei Muraru, Radu Carp si Surugiu, spun ca Victor Ponta si-a facut publicitate electorala duminica, in emisiunea Viata satului de la TVR 1, desi acest program nu era unul dedicat campaniei, Carp si Surugiu cerand demisia directorului TVR 1, Gabriel Gherghescu. continuă pe Adevărul

Valentin Jucan sesizeaza CNA pentru emisiunea Viata Satului, cu Victor Ponta invitat

Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului, a sesizat Directia Monitorizare Radio-TV pentru emisiunea televiziunii nationale Viata Satului, in care a fost invitat premierul Victor Ponta, apreciind ca s-au incalcat prevederile legate de publicitatea electorala.

Un membru in Consiliul de Administratie al SRTV pune sub semnul intrebarii independenta editoriala a televiziunii publice: Victor Ponta - 'erou' la emisiunea 'Viata satului', cu o saptamana inainte de alegeri / Exit poll-ul de la TVR ar urma sa ajunga la

Andrei Muraru, membru titular al Consiliului de Administratie al SRTV, acuza ca la postul public de televiziune se intampla lucruri ciudate, cu o saptamana inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale, ce ridica suspiciuni cu privire la autonomiei si independentei editoriale a televiziunii publice. Intr-un comunicat de presa transmis duminica, Andrei Muraru prezinta drept exemple desfasurarea unei editii speciale a emisiuni Viata Satului - in care a fost invitat premierul Victor Ponta - pe care o descrie drept o mostra de manipulare, cu intrebari ridicate la fileu si teme aranjate, si faptul ca exit poll-ului pe care TVR ar urma sa il comande pentru a masura optiunile la alegerile prezidentiale din 2 si 16 noiembrie ar urma sa ajunga la o firma de sondare apropiata PSD.

Victor Ponta la Viata satului, o ora de publicitate electorala mascata cu un pahar cu lapte in fata

Ca invitat la emisiunea cea mai longeviva a televiziunii publice, asa cum a descris-o moderatorul Gabriel Gherghescu, lui Victor Ponta i s-a oferit prilejul sa intretina confuzia intre conditia de premier si cea de prezidentiabil si sa isi sporeasca vizibilitatea pe bani publici. Timp de o ora, Ponta si-a promovat asa-numitele succese, cel mai adesea la persoana intai, aratand ca este sustinatorul providential al agriculturii romanesti.

Trei membri ai CA al TVR il acuza ca Ponta si-a facut PUBLICITATE ELECTORALA MASCATA la Viata satului

Radu Carp si Surugiu precizeaza ca emisiunile Viata satului in format electoral au incalcat Decizia CNA numarul 528 din 11 septembrie privind regulile de desfasurare in audiovizual a campaniei pentru alegerea presedintelui Romaniei, potrivit careia Candidatii, reprezentantii acestora si ai partidelor politice, aliantelor politice si aliantelor electorale care sustin candidati si care detin functii in institutii si/sau autoritati publice pot avea interventii, in direct sau inregistrate, si in alte emisiuni decat cele prevazute la art. 5 cele electorale), strict in probleme legate de exercitarea functiei lor; in aceste situatii radiodifuzorii au obligatia sa ia masuri pentru asigurarea echidistantei si a pluralismului de opinii articolul 4, alineatul 2).

Victor Ponta: Tinta pentru primul tur este obtinerea a 37,5% din voturi, cat e potentialul aliantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat, vineri, in emisiunea Buna seara Romania, difuzata de B1 TV, ca tinta pentru primul tur al alegerile prezidentiale consta in obtinerea a 37,5% din.

Victor Ponta: Demisia lui Viorel Hrebenciuc va deveni un lucru cert luni (VIDEO)

LiderulPSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, in emisiunea Buna seara Romania, de pe B1 TV, ca demisia lui Viorel Hrebenciuc va deveni definitiva in cursul zilei de luni. Domnul Hrebenciuc a f.

VIDEO Premierul Victor Ponta refuza sa ofere un raspuns clar, intrebat daca taxele si impozitele vor creste in 2015

Premierul Victor Ponta a refuzat sa ofere un raspuns clar in momentul in care a fost intrebat de un ziarist daca vor creste taxele si impozitele in 2015, dupa ce Rares Bogdan a prezentat joi seara, la Realitatea TV, un document exploziv prin care Ministerul Finantelor ar urma sa majoreze taxele incepand de anul viitor.

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

Victor Ponta: Obiectivul in primul tur este sa obtin 37,5%/ Maior si Tariceanu se califica pentru postul de premier

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a declarat ca obiectivul sau pentru primul tur al alegerilor de duminica este 37,5% din voturi. Intrebat de propunerea de prim-ministru, Ponta a declarat ca si George Maior, seful SRI, si Calin Popescu Tariceanu, dar si altii, se califica pentrupost si ca va avea aceasta discutie dupa alegeri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,409 seconds )