Libnet.ro
UNICEF

19:15

Antena 3, in ziua alegerilor prezidentiale: manipulare si spalare de creier pe Internet si iresponsabilitatea protestatarilor

Adevărul Adevărul,
Antena 3, in ziua alegerilor prezidentiale: manipulare si spalare de creier pe Internet si iresponsabilitatea protestatarilor

La scurt timp dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, care il aratau castigator pe candidatul ACL Klaus Iohannis, vedetele de la Antena 3 au invocat manipularea si spalarea pe creier a oamenilor de pe Internet, au vorbit despre fraudarea votului, dar si despre iresponsabilitatea romanilor iesiti in strada. continuă pe Adevărul

Antena 3, cea mai urmarita televiziune in ziua alegerilor prezidentiale

Duminica, 16 noiembrie, romanii au iesit la vot pentru a decide noul presedinte, iar Antena 3 a fost aleasa ca principala sursa de informare. Conform Kantar Media, pe targetul 18+ urban, aproape 5 milioane de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. LIVE TEXT! Ziua alegerilor prezidentiale in CIFRE, DECLARATII si FAPTE

UPDATE ora 21. 15: Scorul este strans. Din evaluarile noastre Victor Ponta este castigator la o diferenta mica, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. UPDATE ora 21.

Oprea: in ziua alegerilor vom avea la datorie 31.300 de politisti si 12.500 de jandarmi

Peste 31. 300 de politisti si 12. 500 de jandarmi au fost mobilizati pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, a anuntat vineri, intr-o videoconferinta cu prefectii, ministrul.

HARTA VOTULUI. Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Cum s-a votat in fiecare judet in cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale .

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

Cum votam duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014: regulile de votare

Duminica, 16 noiembrie, se desfasoara turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014. Cetatenii care duminica se afla in alt oras, decat cel de domiciliu, pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Bucurestenii cu domiciliul intr-un sector nu pot vota insa in alt sector, au explicat pentru HotNews. ro reprezentantii Biroului Electoral Central, care au precizat ca regulile de votare raman aceleasi ca la primul tur. Sunt chemati sa voteze si romanii care implinesc 18 ani duminica, pe 16 noiembrie 2014, cand sunt alegeri prezidentiale.

O estimare corecta a rezultatului alegerilor prezidentiale din urma cu 9 luni

Cea mai mare intrebare a anului politic 2013 se refera la rezultatul alegerilor prezidentiale. 2014 pare a repeta scenariul anului 2004, atunci cand, pe fundalul polarizarii din ce in ce mai accentuate intre doua mari blocuri politice, un candidat a intrat in scena in ultimele luni si a castigat alegerile prin accentuarea polarizarilor.

Harta rezultatelor alegerilor prezidentiale 2014 in judetul Suceava, pe localitati

Daca in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 Klaus Iohannis a obtinut primul loc in 33 de localitati din cele 144 din judetul Suceava, situatia s-a schimbat in turul al doilea atunci cand Iohannis a castigat in 60 de localitati.

BEC: 378.811 romani din diaspora au votat la al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Un numar de 378. 811 romani din diaspora au votat la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, fata de peste 160. 000 la scrutinul din 2 noiembrie, cei mai multi votanti fiind in Italia, Spania, Republica Moldova,.

HARTA INTERACTIVA Prezenta finala la vot in toata tara la Turul II al alegerilor prezidentiale 2014

62,04% a fost prezenta finala consemnata la ora inchiderii urnelor la Turul II al alegerilor prezidentiale 2014. Pe mediul rural prezenta a fost de 62,88%, iar pe mediul urban a fost 61,41%. Spre comparatie, in Turul I prezenta la nivel national a fost de 53. 1%, iar in 2009, in cel de-al doilea tur de scrutin la prezidentiale, prezenta a fost de 56,99% pe tara. Vezi in articol rezultatele de prezenta pe fiecare judet din tara si pe sectoarele Capitalei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )