Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Parodie electorala cu Iohannis si Ponta: Raul mic vs Raul mare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Parodie electorala cu Iohannis si Ponta: Raul mic vs Raul mare

Inaintea turului doi al Alegerilor prezidentiale 2014, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, si folkistul Cosmin Vaman au lansat parodia electorala Raul mic vs Raul mare. Protagonistii, nimeni altii decat Victor Ponta si Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Universitatea din Bucuresti anunta ca nu va organiza o dezbatere electorala intre Ponta si Iohannis: Folosirea spatiilor institutiei in alte scopuri decat cele didactice si stiintifice nu este permisa

Universitatea din Bucuresti isi anunta public pozitia referitor la organizarea unei dezbateri electorale in cadrul universitatii: Universitatea din Bucuresti nu va organiza o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, afirma institutia de invatamant superior intr-un comunicat remis HotNews. ro. Vezi in articol cronologia declaratiilor facute de Ponta si Iohannis pe tema dezbaterii electorale dintre ei.

VIDEO. Geoana, despre Iohannis: Este garantul iesirii Romaniei din criza

La singura confruntare televizata din turul doi de la alegerile prezidentiale din 2009 Victor Ponta si Klaus Iohannis au stat aproape unul langa altul. Mircea Geoana il prezenta atunci pe Klaus Iohannis ca pe garantul iesirii Romaniei din criza.

100 de minute. Ponta, cea mai mare diferenta fata de contracandidat

Diferenta de scor dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis este una dintre cele mai mari inregistrate, dupa Revolutie, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Potrivit specialistilor, cele 10 procente sunt.

Klaus Iohannis: Ponta a ramas cu banii de investitii in buzunar ca fraierul/ Echipa lui Ponta a zis: Ce stam dupa sasul ala sa negociem o dezbatere?/ Dl Ponta confunda universitatea cu caminul cultural la nivelul lui de doctorat

Afirmatii critice la adresa contracandidatului sau din turul al doilea, Victor Ponta. El l-a acuzat pe acesta de infatuare in privinta organizarii unei dezbateri electorale si i-a propus, printre altele, sa participe la o dezbatere chiar la Facultatea de Drept unde Ponta si-a luat doctoratul. El l-a acuzat pe premier si de faptul ca nu a fost in stare in cheltuie banii de investitii si de aceea se lauda cu excedent bugetar. El a mai spus despre Ponta ca este mincinos si ca romanii din strainatate au fost umiliti. Vezi in material principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis.

Disperarea lui Iohannis: Ponta sustine autonomia Tinutului Secuiesc!

Victor Ponta a respins cu vehementa orice proiect de autonomie bazat pe criterii etnice, precum cel al Tinutului Secuiesc. Dar campania a ajuns acum in ultima faza, cea a SF-urilor. Fanteziile bolnave ale unora il transforma pe Ponta in ceva ce nu este, in timp ce Iohannis este sustinut deLaszlo Tokes si Szilagyi Zsolt.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )