Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine sunt ultimii finalisti Eurovision Romania 2019

Adevărul Adevărul,
Cine sunt ultimii finalisti Eurovision Romania 2019

Ultimii sase finalisti Eurovision Romania 2019 au fost alesi dupa spectacolul de la Arad, urmand ca reprezentantul Romaniei in competitia internationala sa fie ales pe 17 februarie, la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Farsa unui afacerist a iscat un conflict intre organizatorii Eurovision Romania 2019 si PNL Arad. TVR: Ne aduce grave prejudicii de imagine FOTO

Un om de afaceri din Arad a trucat un afis al semifinalei Eurovision Romania 2019 in care sunt reprezentate, in afara de logo-urile TVR si ale sponsorilor sai, sigla partidului PNL. Televiziunea publica a reactionat in urma farsei si a facut o serie de precizari.

VIDEO Reactiile strainilor la piesa Laurei Bretan de la Eurovision Romania 2019: Daca o veti trimite in Israel, Eurovision 2020 se va tine in Romania

Doi autori de pe site-ul dedicat concursului muzical Eurovision, wiwibloggs. com, au comentat prestatiile concurentilor de la Selectia Nationala Eurovision Romania 2019. De departe, interpretarea Laurei Bretan a fost cea care i-a impresionat cel mai mult.

Cine sunt invitatii speciali din a doua semifinala Eurovision Romania 2019 si cum va arata scena VIDEO

Seria show-urilor Eurovision Romania continua duminica, 10 februarie, la Arad, cu a doua semifinala, unde pasiunea, emotia si bucuria isi fac vocea auzita la poalele Zarandului.

inca o retragere de la Eurovision Romania 2019: E mai bine pentru toata lumea!

Dupa Mihai Traistariu, inca un concurent si-a anuntat retragerea din Selectia Nationala Eurovision 2019, motivand ca decizia este benefica pentru toata lumea.

Eurovision Romania: ce va fi la semifinala de la Arad

Duminica va fi difuzata cea de-a doua semifinala a Selectiei Nationale Eurovision, la care vor participa 12 piese. Juriul si publicul decid cine merge in finala nationala.

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMANIA. Un om de afaceri a bagat PNL in semifinala Eurovision Romania 2019. Scandal urias

O farsa pusa la cale de un om de afaceri din Arad - Marcel Chiscan - se transforma intr-un adevarat scandal. Acesta a postat pe contul sau de Facebook un afis.

Cine sunt consilierii care NU AU VRUT ca orasul Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare

Felix Stroe, actualul sef al PSD Constanta, impreuna cu mai multi colegi, nu au dorit ca Primaria Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare, se.

Cine sunt consilierii care NU AU VRUT ca orasul Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare (VIDEO)

Felix Stroe, actualul sef al PSD Constanta, impreuna cu mai multi colegi, nu au dorit ca Primaria Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare, se.

Digi24: Cine sunt romnii care l ajuta pe Putin

O puzderie de oficiali rusi si analisti militari care miros de la o posta a GRU s-au apucat, ca din senin, sa vanture ideea unui razboi iminent in regiune si sa ne ameninte, scrie Dan Turturica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )