Libnet.ro
UNICEF

05:45

Monica Ghiurco si Karen Sebesi sunt reprezentantii salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR

Adevărul Adevărul,
Monica Ghiurco si Karen Sebesi sunt reprezentantii salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR

Jurnalistii Monica Ghiurco si Karen Sebesi au fost alesi reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie CA), in urma scrutinului desfasurat luni la sediile TVR din Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Tirgu Mures, a anuntat televiziunea publica. continuă pe Adevărul

Monica Ghiurco si Karen Sebesi sunt reprezentantii salariatilor in CA al TVR

Jurnalistii Monica Ghiurco si Karen Sebesi au fost alesi reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie CA), in urma scrutinului desfasurat luni la sediile TVR din Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Tirgu Mures, a anuntat televiziunea publica, preluata de news. ro.

Monica Ghiurco si Sebesi Karen Attila - pe primele locuri in alegerile interne pentru CA-ul Televiziunii publice

Realizatoarea Monica Ghiurco si Sebesi Karen-Attila de la Cluj, ambii fosti membri in Consiliul de Administratie al TVR, au iesit pe primele locuri in alegerile prin care, ieri, angajatii televiziunii publice si-au ales reprezentantii in viitorul CA, potrivit informatiilor HotNews. ro. Pe locul 3-4, ce desemneaza membrii supleanti, s-au clasat Mihai Radulescu si Cristian Stoian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )