Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ultima melodie cantata de Chris Cornell, cu cateva ore inainte de moarte, a fost In My Time of Dying / Anchetatorii se gandesc la o sinucidere

Hotnews Hotnews,
 Ultima melodie cantata de Chris Cornell, cu cateva ore inainte de moarte, a fost In My Time of Dying / Anchetatorii se gandesc la o sinucidere

Ultima melodie pe care Chris Cornell, solistul Soundgarden care a fost gasit mort miercuri seara, a fost In my time of dying, cu cateva ore inainte de decesul sau. Anchetatorii, scrie CNN, se gandesc la o sinucidere. continuă pe Hotnews

Autoritatile au anuntat cauza mortii lui Chris Cornell, solistul Soundgarden

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, a murit miercuri la 52 de ani. Anuntul a fost facut de agentul sau, iar astazi autoritatile au dat un comunicat in care au prezentat cauza.

Moartea cantaretului Chris Cornell, anchetata ca o posibila sinucidere: ce indicii conduc catre aceasta ipoteza

Chris Cornell s-ar fi sinucis, informeaza tabloidul The Mirror, care scrie ca politia din orasul Detroit ancheteaza decesul lui ca o posibila sinucidere.

Jimmy Page, Billy Idol, Elton John si Nile Rodgers, printre vedetele care deplang moartea cantaretului Chris Cornell

Jimmy Page, Billy Idol, Elton John, Dave Navarro, Elijah Wood si Nile Rodgers se numara printre primele vedete care au deplans prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare decesul cantaretului Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care a murit in noaptea de miercuri spre joi, arata News. ro.

Chris Cornell, solistul Soundgarden si Audioslave, a murit la 52 de ani

Rockerul Chris Cornell, solistul celebrului grup Soundgarden, a murit la varsta de 52 de ani, scrie The Telegraph. Agentul sau, Brian Bumbery, a declarat pentru The Associated Press ca acesta a murit miercuri noaptea, in Detroit.

Rockerul Chris Cornell, liderul trupelor Soundgarden si Audioslave, a murit la 52 de ani:cauza mortii este necunoscuta

Cantaretul rock Chris Cornell, fostul solist al trupelor Soundgarden si Audioslave, legend a muzicii grunge, a murit subit, la varsta de 52 de ani, a anuntat un reprezentant al artistului.

Doliu in muzica rock! Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a murit la 52 de ani

Este doliu in lumea muzicii rock. Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, a murit la 52 de ani. intr-o declaratie pentru The Associated Press,reprezentantul sau a declarat ca.

Chris Cornell a murit subit la varsta de 52 de ani: Familia si cunoscutii, in stare de soc (VIDEO)

Cantaretul rock Chris Cornell, fost solist al trupei Audioslave si Soundgarden a murit la varsta de 52 de ani, brusc si neasteptat, lasandu-si familia si cunoscutii in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )