Libnet.ro
UNICEF

16:00

Motivul pentru care solistul Iron Maiden ar refuza includerea in Hall of Fame: Este mai rau decat oribil, e vulgar

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care solistul Iron Maiden ar refuza includerea in Hall of Fame: Este mai rau decat oribil, e vulgar

Britanicul Bruce Dickinson spune ca daca vreodata trupa lui, Iron Maiden, ar fi inclusa in Rock and Roll Hall of Fame ar refuza invitatia, fiind de parere ca muzica rock nu isi are locul intr-un muzeu. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila anunta motivul pentru care Olguta Vasilescu preia Transporturile

Viorica Dancila anunta schimbarile din Guvern: L. Olguta Vasilescu - Transporturi, Marius Budai - Min. Muncii, N. Badalau - Economie, Alexandru Petrescu - Comunicatii, Daniel Breaz - Ministerul Culturii, Min.

Un barbat vrea sa isi vanda pielea pentru o suma exorbitanta. Care este motivul pentru care cere atatia bani (FOTO)

Un barbat din Rusia a decis ca vrea sa isi puna pielea la vanzare dupa moarte. El a investit toata viata sa in tatuaje cu autografe ale unor rockeri faimosi si asa i-a venit ideea sa faca o afacere din as.

Motivul pentru care mai multe licee tehnologice din Buzau ar putea fi transformate in scoli profesionale

Intra la liceu cu medii mici si nu se mai sinchisesc sa dea Bacalaureatul. Este cazul multor elevi de la licee cu profil tehnologic din judetul Buzau pentru care examenul de absolvire reprezinta un obstacol greu de trecut. Autoritatile iau in calcul transformarea acestor licee, in viitorul apropiat, in scoli profesionale.

Dauna totala provocata de o soferita incepatoare. Motivul pentru care a tras brusc de volan si a intrat pe contrasens

O soferita cu permisul luat de numai doua saptamani era sa produca o tragedie in trafic, din cauza unor caini. Pentru a evita patrupedele, tanara a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina care circula regulamentar. Atat soferita cat si pasagerul din dreapta fata au fost dusi de urgenta la spital.

Motivul HALUCINANT pentru care medicul rezident a blocat accesul la heliportul spitalului din Constanta

Medicul rezident, care a blocat catre heliportul spitalului din Constanta, a declarat ca a parcat in acel loc pentru ca ploua. Pacientul, adus in stare critica cu elicopterul SMURD si carat pe brate de.

Un tanar isi scoate pielea la vanzare si a primit deja o oferta uriasa. Motivul pentru care este atat de valoroasa si ce regula trebuie sa respecte cumparatorul

Yuri Galakteonov este un tanar care dorestesa isi scoata pielea la licitatie dupa ce va muri. Barbatul sustine ca a primit deja o oferta de 100. 000 de dolari.

Noul Cod rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca de acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )