Libnet.ro
UNICEF

16:16

Nominalizari BAFTA 2019: Bohemian Rhapsody si A Star is Born, printre favorite. Lista completa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Nominalizari BAFTA 2019: Bohemian Rhapsody si A Star is Born, printre favorite. Lista completa VIDEO

Lungmetrajul The Favourite al lui Yorgos Lanthimos, cu Olivia Colman, Emma Stone si Rachel Weisz in distributie, a primit cele mai multe nominalizari pentru premiile acordate de British Academy of Film and Television Arts pe 10 februarie, la Londra. continuă pe Adevărul

GLOBURILE DE AUR 2019. Bohemian Rhapsody a castigat trofeul pentru cel mai bun film

Duminica noapte a avut loc cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody este marele castigator la.

Bohemian Rhapsody, prestatie neasteptata la Globurile de Aur 2019

In pofida criticilor care au gasit nenumarate defecte inBohemian Rhapsody, filmul a reusit sa castige cel mai mare premiu la Gala Globurilor de Aur din 2019, anume cea mai buna.

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

VIDEO Bohemian Rhapsody a trupei Queen, interpretata de garda regala de la Palatul Buckingham

Garda regala de la Palatul Buckingham a interpretat piesa Bohemian Rhapsody a trupei Queen, la cateva ore dupa ce filmul cu acelasi nume a castigat doua premii la Globurile de Aur.

Moment superb oferit de Garda Reginei! Bohemian Rhapsody a rasunat in curtea Palatului Buckingham si a atras priviri din toata lumea (VIDEO)

Scene superbe in curtea Palatului Buckingham! The Grenadier Guards, cea mai importanta divizie din Garda Reginei, dar si cel mai cunoscut regiment de infanterie din Armata britanica, au interpretat celebra piesa.

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Video Globurile de Aur 2019: Bohemian Rhapsody a cstigat trofeul pentru cel mai bun film. Lista completa a cstigatorilor

Prezentam mai jos lista castigatorilor celei de-a 76-a editii a galei Globurilor de Aur, organizata in noaptea de duminica spre luni, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, de Asociatia presei straine de la Hollywood Hollywood Foreign Press Association, HFPA), conform Mediafax.

ştiri din Showbiz

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )