Libnet.ro
UNICEF

13:00

Andra sustine spectacolul Aievea, de la Sala Palatului, cu casa inchisa

Adevărul Adevărul,
Andra sustine spectacolul Aievea, de la Sala Palatului, cu casa inchisa

Cantareata Andra 31 de ani) este pregatita pentru trei zile de concerte la Sala Palatului din Bucuresti. Artista va sustine pe 23, 24 si 25 februarie spectacolul Aievea cu casa inchisa, ultimele bilete disponibile epuizandu-se cu cateva zile inainte de primul concert. continuă pe Adevărul

Congresul PSD va avea loc pe 10 martie la Sala Palatului din Bucuresti

Congresul extraordinar al PSD va fi organizat pe 10 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, a anuntat miercuri Paul Stanescu, vicepresedinte al partidului.

UPDATE Congresul PSD va avea loc pe 10 martie la Sala Palatului din Bucuresti

Congresul extraordinar al PSD va fi organizat pe 10 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, a anuntat miercuri Paul Stanescu, vicepresedinte al partidului. Ulterior, purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a precizat ca s-au stabilit o comisie de organizare si o comisie pentru modificarile la statutul partidului, insa a refuzat in repetate randuri sa spuna cine va face parte din aceasta comisie de statut, spunand ca, in opinia sa, nu este relevant.

Stand-up comediantii Teo, Vio si Costel au umplut Sala Palatului la aniversarea a 14 ani de activitate

Teo, Vio si Costel au strans peste 4000 de spectatori la marele Show la Palat. Cei 3 stand-up comedianti au trait senzatia unica de a fi pe scena Salii Palatului, marcand o premiera in viata lor artistica.

ştiri din Showbiz

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )