Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine este Ema, fetita care a lasat fara cuvinte juriul Romanii au talent si a facut-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul

Adevărul Adevărul,
Cine este Ema, fetita care a lasat fara cuvinte juriul Romanii au talent si a facut-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul

Ema Stoian, o balerina in varsta de 10 ani, a uluit cu momentul sau de dans la Romanii au talent si a facut-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul. continuă pe Adevărul

Lady Gaga s-a despartit de logodnic. Cine este Christian Carino!

Lady Gaga si logodnicul ei, Christian Carino, s-au despartit la doar cateva luni dupa ce au luat decizia de a se casatori. Iata cine este barbatul care era sa o duca pe Gaga la altar! .

Tudose, despre discutiile cu Dragnea pe amnistie: Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? / Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor

Mihai Tudose a dezvaluit marti seara, la TVR1, discutiile pe care spune ca le-a avut cu Liviu Dragnea despre amnistie si gratiere, precizand ca de doi ani de zile la CEx al PSD aducea in discutie subiectul, potrivit Mediafax. Fostul premier a adaugat ca Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor. Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? Sa vedem si noi cum arata tot lupul asta care vine. Noi de doi ani la CEx, domnule problema cu amnistia si gratierea. , a declarat Mihai Tudose, marti seara, la TVR 1.

Vestea care i-a lasat pe totifara cuvinte: Mihai Bendeac va fi tatic!

Revederea juratilor in noul sezon iUmor, care va avea premiera maine, de la 20. 00, la Antena 1, a venit cu o veste care i-a lasat pe multi fara cuvinte. in timp ce se puneau la punct cu noutatile din.

Dorel de Germania. Un muncitor a taiat un fir si a lasat fara curent si telefonie zeci de mii de case si scoli din Berlin

Aproximativ 31. 000 de cladiri, intre care mai multe scoli si crese, din Berlin au ramas fara curent electric din cauza unui muncitor nepriceput. in timpul unor lucrari la un pod, barbatul a taiat din gres.

Cine este barbatul gasit impuscat in masina, in Vrancea

Au aparut ultimele informatii despre cazul care a socat Romania. Barbatul de 61 de ani care a murit impuscat in masina sa, vineri seara, in Vrancea, era proprietarul unor case de schimb.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

MINISTRUL MEDIULUI: Este anul in care economia circulara va incepe in Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, astazi, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca anul 2019 este cel in care economia circulara, ca si concept, va incepe in tara noastra, dar va fi pornita si industria de reciclare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )