Libnet.ro
UNICEF

11:45

Irina Loghin, o copila de 13 ani, i-a facut pe Andra si Mihai Petre sa danseze, la Romanii au talent: ce ar face cu banii daca ar castiga VIDEO

Adevărul Adevărul,
Irina Loghin, o copila de 13 ani, i-a facut pe Andra si Mihai Petre sa danseze, la Romanii au talent: ce ar face cu banii daca ar castiga VIDEO

Irina Loghin, o fetita in varsta de 13 ani, a oferit un moment emotionant pe scena Romanii au talent, in editia de vineri seara, 29 martie. Interpretarea ei i-a ridicat la dans pe Andra si Mihai Petre si i-a adus patru de Da. De asemenea, fetita a dezvaluit ce ar face cu banii daca ar castiga. continuă pe Adevărul

Ce pedepse au primit cei trei barbati care au rapit o copila de 13 ani de langa mama sa si au violat-o pe camp

Trei barbati, cu varste intre 21 si 29 ani la acea data, au luat o forta o fata de 12 ani, de pe strada, dintr-o comuna din Olt, violand-o pe un camp de la marginea localitatii. Instanta s-a pronuntat in cazul lor.

RUGACIUNI pentru Irina Loghin! Detaliile necrutatorului ACCIDENT: Medicii au facut tot ce au putut

Iubitorii de muzica populara din Romania au fost cu sufletul la gura! Irina Loghin a trecut de curand prin momente grele, dupa ce fiul ei, Ciprian, a suferit un accident rutier, potrivit Stirescu.

TRAGEDIE in muzica populara! Biata IRINA LOGHIN! A murit la o NUNTA! Romanii nu-I vor uita MUZICA

Indragita cantareata de muzica populara Irina Loghin a tinut sa cinsteasca memoria Ilenei Sararoiu, marea interpreta care a murit in mod tragic in urma cu cateva decenii la o nunta. Irina Loghin a.

TRAGEDIE in muzica populara! Biata IRINA LOGHIN! A murit la o NUNTA! Romanii nu-i vor uita MUZICA

Indragita cantareata de muzica populara Irina Loghin a tinut sa cinsteasca memoria Ilenei Sararoiu, marea interpreta care a murit in mod tragic in urma cu cateva decenii la o nunta.

LACRIMI in muzica populara: IRINA LOGHIN a fost bagata in BISERICA! Fanii nu-i vor uita niciodata MUZICA...

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin a pregatit o surprioza uriasa fanilor! Marea artista a realizat o serie de inregistrari pentru un post de televiziune. Totul a fost filmat.

De 13 ani de cand m-a parasit sotul meu, nu am mai fost atinsa de niciun barbat. Mi-am pierdut orice speranta...

O femeie povesteste pentru The Guardian: Fostul meu sot nu a fost niciodata fidel. intodeuauna l-am iertat dar pana la urma m-a parasit pentru amanta, acum 13 ani. De atunci, nu am mai fost cu niciun.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )