Libnet.ro
UNICEF

11:15

Antena 3 acuza Pro TV si pe Andreea Esca de manipulare pentru o stire veche de 6 luni: Campanie de minciuni mizerabile. Pro TV reactioneaza: Vom lua masuri

Adevărul Adevărul,
Antena 3 acuza Pro TV si pe Andreea Esca de manipulare pentru o stire veche de 6 luni: Campanie de minciuni mizerabile. Pro TV reactioneaza: Vom lua masuri

Antena 3 a acuzat Pro TV ca manipuleaza si minte telespectatorii pentru a-i scoate in strada, invocand o stire prezentata de post in urma cu jumatate de an, in timp ce Andreea Esca a fost catalogata drept prompterista propagandista. in replica, reprezentantii Pro TV au declarat ca vor lua toate masurile pentru ca acest derapaj sa fie sanctionat. continuă pe Adevărul

Hotul striga hotii! Antena 3 invoca o stire veche a Pro TV, ca sa-si convinga spectatorii ca sunt manipulati

Antena 3 a acuzat Pro TV ca manipuleaza si minte telespectatorii pentru a-i scoate in strada, invocand o stire prezentata de post in urma cu jumatate de an, in timp ce Andreea Esca a fost catalogata drept prompterista propagandista. in replica, reprezentantii Pro TV au declarat ca vor lua toate masurile pentru ca acest derapaj sa fie sanctionat.

Andreea Esca, in LACRIMI: Vestea TERIBILA primita de cea mai populara prezentatoare Pro TV

Celebra prezentatoare Andreea Esca isi face griji pentru fiica sa pentru ca tanara va pleca la Londra, unde va urma cursurile unei facultati si i-a marturisit ca este trista pentru ca va fi separata de.

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte. De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce.

Andreea Esca a facut un anunt TERIBIL: imi amintesc perfect, nu aveam gauri in urechi...

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a dezvaluit ca a cheltuit primii bani pe care i-a castigat pe o pereche de cercei. De asemenea, prezentatoarea de stiri a sustinut ca perechea a fost cu.

Caru' cu vedete: Mihai Mitoseru, revoltat ca nu se poate odihni!; Vedetele din Game of Thrones Kit Harington si Rose Leslie s-au casatorit; Andreea Esca i-a dat de gol

Feli Donose, speriata din cauza sarcinii. Sunt tripolara. O spun fara rusine caFeli Donose va deveni mama pentru prima data si este tare. Ce reactie a avut Bianca Dragusanu dupa ce Dan Capatos si-a dat cu parerea despre ea. Bianca Dragusanu a reactionat dupa ce prezentatorul de televiziune Dan Capatos a.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )