Libnet.ro
UNICEF

10:15

Antena 1 anunta cazuri de COVID-19 la Acces Direct

Adevărul Adevărul,
Antena 1 anunta cazuri de COVID-19 la Acces Direct

Antena 1 anunta trei cazuri de coronavirus legate de emisiunea tabloida din grupul Intact, Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida. continuă pe Adevărul

Alerta cu coronavirus la Acces Direct! Detalii nebanuite din culisele emisiunii de la Antena 1. Incredibil ce s-a intamplat azi

Coronavirusul loveste din nou in Antena 1! Chiar inainte de a incepe emisiunea Acces Direct, doi dintre invitatii care au fost prezenti in platou in ultimele zile au fost diagnosticati cu coronavirus! S-a declansat imediat alerta printre angajatii Antena 1! Emisiunea Acces Direct, intrerupta din cauza coronavirusului. Doi invitati au fost confirmati Conducerea Antena 1 .

Anunt oficial de la Antena 1, dupa ce emisia Acces Direct nu a mai avut azi loc. Informatia cu coronavirus confirmata

S-a dat alarma la Antena 1, acolo unde mai multe vedete sunt suspecte de infectare cu coronavirus. Noul virus se pare ca a lovit in emisiunea Acces Direct, dupa ce Vulpita s-a intors din satul sau natal, unde a stat o saptamana. Se pare ca cei infectati cu coronavirus ar fi chiar Vulpita si Viorel, .

Ce spune Simona Gherghe despre intoarcerea la Acces Direct de la Antena 1. Acum, lucrurile sunt clare

Fanii Simonei Gherghe abia asteapta sa o revada pe micile ecrane. Ce spune, insa, cunoscuta prezentatoare de televiziune despre revenire pe TV? Mesajul ei a fost unul foarte clar. Simona Gherghe, despre intoarcerea la Acces Direct Fanii Acces Direct ii duc foarte mult dorul fostei prezentatoare de televiziune. Aceasta a plecat din televiziune pentru a .

Simona Gherghe, lovitura pentru Acces Direct?! Iata motivul pentru care a renuntat sa mai prezinte emisiunea de la Antena 1

Simona Gherghe s-a aflat timp de ani buni in platoul emisiunii Acces Direct, prezentata in prezent de Mirela Vaida. Frumoasa blonda insa a renuntat sa mai apara pe micul ecran, iar recent a dezvaluit si.

Suma impresionanta pe care a castigat-o Vulpita, dupa 6 luni in care a aparut aproape zilnic la Acces Direct. Incredibil cati bani a facut si din muzica

Mai bine de sase luni, telenovela Vulpita si Viorel a tinut cu sufletul la gura publicul emisiunii Acces Direct. Astfel, nu este de mirare faptul ca Antena 1 a fost lider de audienta zile la rand, dupa cum chiar Mirela Vaida a tinut sa informeze pe toata lumea. De la prima sa aparitie televizata, Veronica .

Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astazi emisiunea

Cu doar o ora inainte de intrarea in emisie, doi dintre invitatii care au fost prezenti in ultimele zile in platoul Acces Direct au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus. Mirela Vaida a explicat situatia.

Vulpita, absenta de la Acces Direct. Ce probleme de sanatate are

Nici bine nu s-a reintors la Acces Direct ca a si parasit scena. Vulpita a iesit pentru scurt timp din peisaj din cauza unor probleme de sanatate. Ce s-a intamplat cu Veronica Stegaru? Ce probleme de sanatate are Vulpita? Viorel a ramas din nou singur in atentia telespectatorilor de la Acces Direct. Veronica are probleme .

Motivul nebanuit pentru care Emily Burghelea a rupt legatura cu Vulpita de la Acces Direct. Mai avea putin si incepea sa planga

Emily Burghelea nu a mai comunicat cu Veronica Stegaru, alias Vulpita, din momentul in care asistenta Acces Direct a demisionat in direct. Lui Emily Burghelea ii este frica in continuare, acesta este si unul dintre motivele din care nu a incercat sa mai vorbeasca cu Vulpita. Motivul nestiut pentru care Emily Burghelea a rupt comunicarea .

Vulpita, schimbare fara precedent. Cum a aparut la Acces Direct. Parca era alta persoana

Vulpita surprinde cu o noua schimbare de look. Cum l-a intampinat aceasta pe sotul sau care se ruga sa reapara in viata lui? Pare cu totul alta persoana. Vulpita, schimbare de look. Cum si-a facut aparitia la Acces Direct Veronica Stegaru surprinde din nou! Aceasta profita din plin de celebritate, desi cativa au crezut ca .

Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Veronica Stegaru a luat o decizie radicala si s-a intors acasa, lasandu-l pe sotul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpita si cum isi surprinde din nou fanii? Ce face Vulpita acum, dupa ce a renuntat la Acces Direct? Vulpita a luat decizia pe care multi au asteptat-o sa-l paraseasca pe Viorel, mai ales .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )