Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bani pentru presa: Grupul Intact va lua cei mai multi bani de la Guvern: peste 3,2 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Bani pentru presa: Grupul Intact va lua cei mai multi bani de la Guvern: peste 3,2 milioane de euro

Grupul Intact va lua cei mai multi bani din campania de informare prin care Guvernul sprijina presa: peste 3,3 milioane de euro pe durata celor patru luni de campanie, prin Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU, dar si prin Jurnalul National si site-urile grupului, scrie Pagina de Media. continuă pe Adevărul

InspiraTIFF cu Anamaria Marinca: Cei mai mari artisti pe care i-am cunoscut scriitori, regizori, pictori sunt foarte modesti

Actrita Anamaria Marinca, recunoscuta pentru rolul din 4 luni, 3 saptamani si 2 zile al lui Cristian Mungiu, e stabilita la Londra, are o cariera internationala solida si joaca, de ani buni, in filme independente, blockbustere hollywoodiene si seriale TV. Printre proiectele recente se numara The Old Guard, cu Charlize Theron, si serialul Tin Star, cu Tim Roth. Cat de greu este sa te mentii acolo, in lumea filmului?.

Doliu in lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiti actori de la Bollywood a fost gasit mort in propria locuinta

Una dintre cele mai mari vedete din India si unul dintre cele mai cunoscute nume de la Bollywood si-a gasit sfarsitul. Actorul Sushant Singh Rajput a fost gasit mort in apartamentul personal din Mumbai, unde se cr.

Ce mananca cei mai longevivi oameni de pe planeta. Cinci alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta

In unele regiuni ale lumii, speranta de viata a locuitorilor este mai mare decat in altele. Interesant este ca unul dintre elementele comune ale populatiei din zonele in care se traieste mai mult il reprezinta dieta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )