Libnet.ro
UNICEF

17:00

O cantareata de muzica populara, noua asistenta TV de la Acces Direct VIDEO

Adevărul Adevărul,
O cantareata de muzica populara, noua asistenta TV de la Acces Direct VIDEO

Mirela Vaida a anuntat, in timpul unei editii Acces Direct de saptamana trecuta, cine este noua asistenta TV din cadrul emisiunii de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Cine este noua asistenta de la Acces Direct. Anunt surprinzator: i-a luat locul lui Emily Burghelea

Acces Direct a ramas fara asistenta TV in urma cu doua saptamani. Plecarea lui Emily Burghelea a facut ravagii, iar lipsa ei a fost pana acum compensata de Vulpita, care a multumit colaboratorilor pe final de emisie. Situatia nu a putut ramane, totusi, astfel, chiar daca tanara din Blagesti ravnea la acest post, asa ca, .

Cine este Cosmina Adam, noua asistenta de la Acces Direct. Seamana izbitor cu Cosmina Pasarin

Emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, are acum o noua asistenta TV. Cosmina Adam a inlocuit-o pe Emily Burghelea, dupa ce cea din urma a fost protagonista unei situatii delicate, care a facut imposibila.

Antena 1 a dat lovitura: o noua prezentatoare la Acces Direct. Ea e bruneta care sucit mintile barbatilor

Show-ul de dupa-amiaza de la Antena 1 va avea o noua asistenta pentru Mirela Vaida. Ea se numeste Cosmina Adam, iar bruneta, prin frumusetea ei, aminteste de Cosmina Pasarin. Toate aceste schimbari au aparut d.

Surpriza de proportii la Antena 1! Cine va fi noua asistenta a Mirelei Vaida, la Acces Direct, dupa ce Emily Burghelea si-a dat demisia?

Dupa tot scandalul care a urmat dupa ce Emily Burghelea a ales sa paraseasca emisiunea, o alta tanara va fi asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. Este o foarte mare supriza pentru fani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )