Libnet.ro
UNICEF

18:15

Care sunt cele mai urmarite talk show-uri. Antena 3 si Romania TV, posturile preferate de romani

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai urmarite talk show-uri. Antena 3 si Romania TV, posturile preferate de romani

Romania TV si Antena 3 au dominat clasamentul audientelor emisiunilor de tip talk-show din luna iulie, potrivit Pagina de Media. continuă pe Adevărul

De unde se informeaza romanii: care sunt cele mai urmarite jurnale de stiri

In luna iulie, cei mai multi dintre romani au ales sa se informeze privind jurnalele de stiri difuzate de Pro TV si Romania TV, potrivit Pagina de Media.

Care sunt cele mai comune simptome ale lipsei de zinc. Alimente care pot corecta deficitul

Zincul este un mineral esential in procesul de crestere si dezvoltare a organismului, are actiune antiinfectioasa si antitumorala si este indispensabil in procesele de regenerare celulara. Cand se afla in cantitate insuficienta, organismul se resimte si transmite semnale de alarma.

Digi24: Comuna in care sunt conditii mai bune ca in multe zone din Capitala. Primarul obliga oamenii la civilizatie: Nu faci asta, esti amendat

In vreme ce mii de bucuresteni asteapta de-o viata sa-si racordeze casele la apa curenta si canalizare, administratia Ciulnitei se chinuie sa-si convinga cetatenii sa renunte la toaletele sapate in curti.

NePSZAVA: Gazele naturale in Ungaria nu mai sunt cele mai ieftine din Europa Bucurestiul se afla acum in fruntea clasamentului

Din 26 de capitale europene incluse intr-un sondaj, timp de 11 luni Budapesta s-a aflat in fruntea clasamentului, dar Bucurestiul a recastigat luna trecuta primul loc in acest domeniu, scrie Rardor, citand NePSZAVA.

De ce trenurile nu ajung intr-unul dintre cele mai celebre orase europene

Strazi cu marmura alba alunecoasa, cele mai groase ziduri de aparare, cea mai lata strada de final de Ev Mediu si una dintre cele mai vechi farmacii europene sunt cateva dintre lucrurile care uimesc in celebrul oras Dubrovnik din sudul Croatiei. Partea si mai uimitoare tine de faptul ca acum trei decenii, un asediu inutil a facut ca trei sferturi dintre cladiri sa fie lovite de obuze, iar multe strazi erau in ruine. Orasul a fost refacut si atrage peste un milion de turisti pe an, dar un amanunt mai putin cunoscut este ca trenul nu ajunge aici, desi vorbim de unul dintre cele mai vizitate orase din sudul Europei. in articol puteti citi despre trenurile din Croatia, despre frumosul Dubrovnik si despre lipsa legaturii feroviare.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inecul

Nimeni si Prostu erau pe o barca. Nimeni se ineaca, iar Prostu striga la salvamar si ii zice: - Ba, s-a inecat Nimeni! -Tu esti prost? - Da eu sunt! .

Acuzatii: Guvernul bulverseaza calendarul accizei la tigarete. Consumatorii romani platesc deja cele mai scumpe tigari din UE

In locul aplicarii masurilor clare anuntate pentru stoparea traficului ilicit cu tigarete, cu efecte benefice pe termen lung, Guvernul penalizeaza producatorii legali prin majorari de taxe impuse peste noapte, acuza compania producatoare de tigarete British American Tobacco, care sustine ca de aceasta masura vor fi loviti si consumatorii romani, care platesc deja cele mai scumpe tigari din UE.

HOROSCOP. Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

HOROSCOP Taur Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt adepti ai lucrurilor simple. Taurii prefera sa stea cu picioarele pe pamant, sa aiba un cerc restrans de prieteni si aleg sa petreaca mult timp in.

Remedii naturiste in caz de hipotiroidie si hipertiroidie. Cele mai eficiente plante pentru reglarea glandei

Hipertiroidia, cauzata de o crestre a secretiei de hormoni tiroidieni, si hipotiroidia, determinata de scaderea secretie acestora sub nivelul normal, sunt dereglari ale glandei tiroide, care necesita o atentie speciala. Pe langa remedeiile alopate, exista si o serie de solutii naturiste pentru fiecare din cele doua situatii.

Cele mai ciudate 7 fobii ale romanilor. Psiholog: Unele dintre ele au fost superstitii, altele sunt considerate inca proaste deprinderi, si nu afectiuni

Desi precis delimitate de literatura de specialitate, unele dintre fobii sunt privite de romani cu neincredere, fiind considerate boli inchipuite. Aceasta perceptie are la origine o serie de superstitii si de traditii legate de manifestarile obisnuite ale acestor fobii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )