Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care sunt echipele din noul sezon Asia Express: Razvan Fodor si chef Sorin Bontea, printre vedetele anuntate FOTO

Adevărul Adevărul,
Care sunt echipele din noul sezon Asia Express: Razvan Fodor si chef Sorin Bontea, printre vedetele anuntate FOTO

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat care sunt echipele din cel de-al treilea sezon Asia Express, Drumul Comorilor, ce va avea premiera in primavara anului viitor. continuă pe Adevărul

Ei sunt concurentii Asia Express Sezonul 3. Lista completa a celor 9 echipe. Antena 1 a dat lovitura

Fanii emisiunii Asia Express mureau de nerabdare sa stie toti concurentii din noul sezon. Unele echipe deja se cunosc, iata care sunt ceilalti care intra in cursa pentru marele premiu si pentru aventuri cu nemiluita! Asia Express: Iata toti oncurentii din sezonul 3! inca putin si incepe cel mai aventuros show! Antena 1 revine cu .

Cine sunt perechile ce vor concura in Asia Express 3? Alex Velea si Razvan Fodor, printre participanti!

Ne pregatim de Asia Express 3, iar 9 perechi de vedete vor pleca in Flipine si Taiwan pentru a filma acest nou sezon al show-ului de televiziune care face senzatie in Romania. Acolo, vor trebui sa se descurce in conditii extrem de sarace, dar si periculoase, cu doar 1 euro pe zi. Iata care sunt acestea.

SCANDAL EROTIC chiar si dupa ce Asia Express s-a terminat! Vedeta a fost filmata GOALA iN CADA! (FOTO)

Ana Morodan, una dintre cele mai controversate personaje din cadrul competitiei Asia Express,a socat din nou! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Revenita in.

Ele sunt VEDETELE din ASIA EXPRESS SEZONUL 3! La asta nu te asteptai!

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANA! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUTEANU GALERIE.

ASIA EXPRESS. Cine sunt vedetele care se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro

Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si iubita lui, Stefania, Nico si fiica ei, Alexandra, Adda si sotul ei, Catalin, Ristei si fratele lui, Dan, Maria Buza si Lia Bugnar, Alina.

Antonia a recunoscut ce va face cand Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l insoteste

Cuplul de artisti va fi pus la incercare, in urmatoarea perioada. Antonia a dezvaluit de curand ce va face atunci cand Alex Velea va porni alaturi de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvaluit atat motivul pentru care nu il insoteste la Asia Express, dar si ce va face timp de doua luni .

Ana Morodan, schimbari radicale in viata ei. Fosta concurenta Asia Express a slabit si si-a modificat look-ul

Ana Morodan, supranumita Contesa Digitala, si-a facut schimbari radicale in viata. Fosta concurenta de la Asia Express sezonul 2 a slabit si si-a modificat look-ul. Ana Morodan, schimbari radicale in viata ei Ana Morodan a reusit sa isi faca o cariera din imaginea sa. Supranumita Contesa Digitala, este o antreprenoare de succes care si-a pornit .

Vedeta Antenei 1, in echipa cu Razvan Fodor de la PRO TV. inca un nume de pe lista Asia Express, dezvaluit

A fost adaugat un nume nou pe lista concurentilor de la Asia Express, sezonul 3. Echipa lui Razvan Fodor este acum completa, dupa ce a fost anuntat numele celui mai nou participant, in show-ul ce va fi difuzat pe Antena 1 si prezentat de Gina Pistol. Vedeta Antenei 1, in echipa cu Razvan Fodor de .

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

NUCLEARA in showbiz! Antonia a dat TOT din casa, dupa DESPARTIREA de Alex Velea: E extrem de DUREROS ce se va intampla cu copiii... (GALERIE FOTO)

Antonia si Alex Velea au de trecut un important hop in urmatoarea perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Artistul participa singur la emisiunea Asia Express, iar vestea a alimenmtat zvonurile despre o eventuala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )