Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine este actrita care a imitat-o perfect pe Viorica Dancila la iUmor si care este visul pe care spera sa-l indeplineasca odata cu aparitia de la Antena 1 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este actrita care a imitat-o perfect pe Viorica Dancila la iUmor si care este visul pe care spera sa-l indeplineasca odata cu aparitia de la Antena 1 VIDEO

Irena Boclinca, o actrita in varsta de 38 de ani din Republica Moldova, a impresionat in debutul noului sezon iUmor cu o parodie a premierului Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul care a accidentat doi oameni in Bucuresti

Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar, intr-un refugiu STB din Bucuresti, ranind grav doua persoane. Potrivit primelor informatii, soferul autoturismului de lux ar.

VIDEO Viorica Dancila, pe scena iUmor intr-o parodie de senzatie: Nu-mi zice seful de partid ce sa zic, e o minciuna, dansul doar imi scrie textul

Irena Boclinca, o actrita din Republica Moldova, a imitat-o perfect pe Viorica Dancila, starnind hohote de ras in prima editie iUmor a noului sezon.

Viorica Dancila, la iUmor: Romania e frumoasa pentru ca are gropite / Mi s-a transmis un semnal de alarma de la unitatea europeana. Nu sunt multumiti de coruptia din tara noastra. Vom lucra si la asta! (VIDEO)

Actrita Irena Boclinca a starnit hohote de ras, la emisiunea iUmor, imitand-o pe Viorica Dancila. Juratii Delia, Mihai Bendeac si Cheloo au fost impresionati nu doar de discursul ei, ci si de cat de bine a re.

Viorica Dancila se dezice de Dragnea? Premierul i-a invitat pe magistrati la discutii privind legile justitiei. USR: S-au speriat! Luati mainile de pe Justitie!

Premierul Viorica Dancila i-a invitat pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei, modificate prin ordonanta de urgenta. Deputatul USR Stelian Ion cred ca guvernantii s-au speriat. in aceasta seara este anuntat un protest in Piata Victoriei.

Viorica Dancila s-a intalnit cu premierul Pedro Sanchez, cu care a discutat despre romanii din Spania si agenda europeana

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit sambata, la Madrid, cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, alaturi de care a discutat despre comunitatea romanilor din Spania, agenda europeana si relatiile economice dintre cele doua tari.

Scandal in justitie. Premierul Viorica Dancila invita la discutii reprezentantii CSM si ai asociatiilor de magistrati

Prim-ministrul Viorica Dancila invita luni, la Palatul Victoria, cate un reprezentant al asociatiilor de magistrati, precum si reprezentanti ai CSM, pentru discutii pe marginea legislatiei in domeniul.

intalnire intre Viorica Dancila si premierul Spaniei, Pedro Sanchez. Ce au discutat

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut sambata, 23 februarie 2019, o intrevedere cu Pedro Sanchez, prim-ministrul Regatului Spaniei, in marja reuniunii Partidului Socialistilor Europeni PES), de la.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Spaniei

Atragerea investitiilor spaniole in tara noastra pentru a participa la planul de modernizare a infrastructurii din tara noastra s-a numarat printre temele abordate de premierul Viorica Dancila si omologul sau spaniol, Pedro Sanchez.

Cine este barbatul gasit impuscat in masina, in Vrancea

Au aparut ultimele informatii despre cazul care a socat Romania. Barbatul de 61 de ani care a murit impuscat in masina sa, vineri seara, in Vrancea, era proprietarul unor case de schimb.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )