Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine sunt actorii care completeaza distributia noului serial de la Antena 1, Sacrificiul

Adevărul Adevărul,
Cine sunt actorii care completeaza distributia noului serial de la Antena 1, Sacrificiul

Noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Sacrificiul, isi completeaza distributia cu noi actori, cunoscuti deja de catre telespectatori, din serialul Fructul oprit. Din distributie fac parte, printre altii, Doinita Oancea 36 de ani) si Ioana Blaj 32 de ani). continuă pe Adevărul

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a .

Cine sunt parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama. De ce au fost decazuti din drepturi

Parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie, nu ar putea sa mai obtina custodia Sorinei nici daca ar vrea. Mama fetitei a fost decazuta din drepturile parintesti inca dinainte sa o aduca pe lume, iar tatal n-o recunoaste ca fiind fiica lui. Mama fetitei de .

Cine sunt ielele si de ce nu ai voie sa le pronunti numele

Cand apar ielele si ce sunt aceste creaturi din mitologia romaneasca? Adesea Ielele beau apa de prin fantani si oricine va bea dupa dansele, il pocesc. Ce obiceiuri trebuie respectate in ziua amintirii lor si cum sa te feresri de rau? Cine sunt ielele? Ielele sunt fapturi supranaturale din mitologia romaneasca si, din cauza incosecventei .

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )