Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cine sunt cei 12 finalisti de la iUmor si cum va fi ales marele castigator FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 12 finalisti de la iUmor si cum va fi ales marele castigator FOTO

Show-ul iUmor a ajuns la marea finala, care va fi difuzata in aceasta seara, de la ora 20:00, la Antena 1, in cadrul careia 12 concurenti se vor lupta pentru marele premiu in valoare de 20. 000 de euro. continuă pe Adevărul

CHEFI LA CUTITE. Cine a pierdut ultima batalie din showul culinar? Cine sunt cei noua semifinalisti

S-a terminat si ultima batalie in showul Chefi la Cutite inainte de semifinale. Din pacate, doar noua concurenti au reusit sa isi continue lupta.

Cine sunt personalitatile condamnate penal, lasate fara decoratie de Klaus Iohannis

Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Miron Mitrea, Gheorghe Bucur, Dorinel Mihai Mucea, Gheorghe Mencinicopschi, Emilian Cutean, Adrian Severin, Ionel Mantog, Mircia Muntean, Anghel Gh. Cristian, Irina Paula Jianu sunt cei 12 cavaleri carora Iohannis le-a retras decoratiile din cauza condamnarilor.

Cine sunt juratii de la Imperiul Leilor. Investitorii care vor finanta afacerile concurentilor de la PRO TV

Romanii se pregatesc sa ia la cunostinta cele mai bune idei de afaceri si sa asculte deznodamantul investitorilor care li se alatura show-ului. Cine face parte din juriul show-ului Imperiul Leilor? Cine sunt juratii emisiunii Imperiul Leilor? Imperiul Leilor aduce o premiera pentru romani. in cadrul show-ului poti castiga finantare pentru ideea ta de afacere.

Cine sunt concurentii Vocea Romaniei care merg in finala. Cati oameni au Brenciu, Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, pot urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si cu multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre intre .

Ce fapte penale au comis cei 12 condamnati pe care Iohannis i-a lasat fara distinctii. Iliescu decorase 9 dintre ei

Din cei 12 cavaleri repudiati de Klaus Iohannis, 9 au fost decorati de Ion Iliescu, doi de Emil Constantinescu si unul de Traian Basescu. Fostii mari sportivi Ilie Nastase si Gica Popescu au ramas cu decoratiile, desi au condamnari definitive. Iohannis nu s-a atins nici de distinctiile primite de Jacques Chirac si Silvio Berlusconi. Ce pierd cei sanctionati? Onorurile militare si locul de veci gratuite.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Cine sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Cine sunt fratii Micula, afaceristii care au golit Fondul de Rezerva al statului

Fratii Micula sunt doi afaceristi care, de ani de zile, cauta sa execute silit statul roman. Au reusit, in cele din urma, sa oblige Guvernul Orban sa le plateasca sute de milioane de euro.

Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului! ZODIA care are SANSE URIASE sa castige la LOTO!

Iata zodiilecare vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani.

Cine este Cristian Anghel, unul dintre cei 12 cavaleri condamnati penal si lasati fara decoratie de catre Klaus Iohannis

Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare, a fost lasat fara decoratie de catre presedintele Klaus Iohannis. Fostul edil a fost decorat in anul 2004, de presedintele de la acea vreme, Ion Iliescu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Cine sunt companiile care se bat pentru achizitia participatiei ExxonMobil din Marea Neagra

In contextul in care compania americana ExxonMobil si-a exprimat interesul de a se retrage din proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, doar trei companii au solicitat acces la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )