Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Badea o ataca dur pe Viorica Dancila: Dupa ce imbecila planetei a spus ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea o ataca dur pe Viorica Dancila: Dupa ce imbecila planetei a spus ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a intors armele impotriva premierului Viorica Dancila, pe care a numit-o imbecile pamantului dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis, pe care Badea l-a catalogat in acelasi stil hitlerist cretin. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, dezlantuit impotriva Vioricai Dancila: Dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti

Mircea Badea s-a dezlantuit impotriva premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va vota la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis. in mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu, a scris Badea, pe Facebook.

Mircea Badea, suparat dupa anuntul lui Dancila ca va vota la referendum: Imbecila planetei! / Despre Iohannis: Hitlerist cretin!

Anuntul premierului Viorica Dancila ca va vota la referendum l-a nemultumit teribil pe Mircea Badea. Realizatorul TV a numit-o imbecila planetei pe social-democrata. Totusi, el va vota PSD pentru ca are.

Viorica Dancila la semnarea finantarii sectorului Predeal-Cristian din Autostrada Bucuresti-Brasov: Firmele care sunt serioase sa-si continue lucrul, iar celelalte sa plece acasa VIDEO

Premierul Viorica Dancila le transmite un semnal dur firmelor implicate in constructia de drumuri din Romania. Ori sunt serioase, ori pleaca acasa! Ma bucur ca am participat la semnarea acestui contract,.

Carmen Bruma este foarte sigura ca nu vrea sa se marite cu Mircea Badea. Ce se intampla dupa 20 de ani de relatie

Carmen Bruma are de multi ani o relatie foarte stabila cu Mircea Badea, iar de cand le-a aparut pe lume si primul copil, cei doi sunt si mai apropiati, dar si panicati. Chiar daca nu par, cei doi sunt excesiv de grijulii cand vine vorba de copil. in urma cu cinci ani, Carmen Bruma a [] .

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o replica dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Gafa comisa de Viorica Dancila, la Suceava. Gestul disperat al unui baron PSD, cand a auzit

Viorica Dancila a comis-o din nou. De aceasta data a gafat la Suceava, unde a sustinut o conferinta depresa in cadrul careia a declarat ca se afla in Hunedoara. Premierul a fost corectat de liderul PSD Suceava, care si-a atintit privirea in tavan dupa in momentul in care Dancila a incercat sa isi repare greseala.

Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita.

UPDATE Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj/ Printre protestatari se aflau membri USR PLUS

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita. UPDATE Printre protestatari se aflau si membri USR-PLUS, potrivit unor imagini postate de Dragos Pislaru, candidat PLUS.

Viorica Dancila nu se teme de o evaluare a Guvernului - VIDEO

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea anunta zilele trecute ca dupa alegeri ar putea urma o evaluare a activitatii Guvernului. Premierul a declarat ca nu ii este teama ca ar putea fi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )