Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou caz de COVID-19 la Acces Direct. Filmarile au fost oprite

Adevărul Adevărul,
Un nou caz de COVID-19 la Acces Direct. Filmarile au fost oprite

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite dupa ce a fost confirmat un nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Antena 1. Acces Direct suspenda filmarile. Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat in randul echipei, dupa Vulpita si Viorel

Filmarile emisiunii Acces Direct au fost suspendate pentru moment. in randul echipei de productie s-a descoperit un alt caz de COVID-19, dupa cele doua rezultate pozitive ale Veronicai Vulpita) si Viorel de.

Decizia fara precedent a Antena 1! Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Filmarile pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar din cauza aparitiei cazurilor de coronavirus. inca un membru al echipei Mirelei Vaida a fost diagnosticat cu virusul ucigas. Decizia bomba a Antena 1! Ce s-a anuntat despre emisiunea Acces Direct Filmarile pentru emisiuena Acces Direct au fost oprite temporar, din cauza apariia cunor cazuri de .

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite in urma unui nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii

Au fost oprite filmarile pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anuntul vine la aproximativ o saptamana de cand Vulpita si Viorel, vedetele show-ului in acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.

Filmarile pentru emisiunea Acces Direct, suspendate! inca un caz de COVID la Antena 1

Filmarile pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. in urma aparitiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sanatatea echipei si a invitatilor, show-ul va lua o pauza.

Adevarul despre Vulpita de la Acces Direct. S-a dat singura de gol

Fanii emisiunii Acces Direct se intreaba in ce stare se afla acum Vulpita si Viorel, dupa ce au fost diagnosticati ca fiind purtatori ai noului virus. Ei bine, chiar Vulpita a fost cea care a venit cu noutati despre starea ei de sanatate, printr-o postare dubioasa insa facuta pe o retea de socializare. Vulpita a .

Mirela Vaida, prima reactie dupa suspendarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Mirela Vaida vine cu primele reactii dupa suspendarea emisiunii Acces Direct. Ce spune moderatoarea reality show-ului despre postura in care se afla acum mare parte din staff-ul tehnic? Mirela Vaida, reactie dupa anuntul ca emisiunea Acces Direct va fi suspendata Panica in randul fanilor Acces Direct! Vestea ca emisiunea va fi suspendata i-a facut sa .

EXCLUSIV. Vulpita si Viorel o dau in judecata pe fosta asistenta de la Acces Direct. Cum a reactionat Emiliy Burghelea

Invitati permanenti la Acces Direct, familia Stegaru vrea ca Emily Burghelea sa demonstreze in fata instantei cele afirmate, precum ca Viorel isi rupe sotia in bataie. Scandal monstruos in ograda Acces Direct A trecut mai bine de o luna de la scandalul monstruos de la Acces Direct, iar circul continua. La inceputul lunii iunie, asistenta .

Veste uriasa la Acces Direct! Vulpita de la Antena 1 este insarcinata?

Viorel Stegaru nu s-a mai putut abtine si a dat vestea cea mare. El a spus ca urmeaza un bebe, semn ca Vulpita ar fi insarcinata. Totodata, Viorel Stegaru a anuntat si o piesa noua. Veste uriasa de la Acces Direct. Vulpita de la Antena 1 ar fi gravida Viorel Stegaru a facut un anunt .

TVR anunta un nou caz de coronavirus in institutie

Inca un angajat al Televiziunii publice a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Este al saselea angajat al TVR infectat cu noul coronavirus de la inceputul epidemiei in tara noastra. in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )