Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, explicatii dupa criticile ca a fost la Antena 3: Nu consider ca anumiti romani sunt inteligenti pentru ca voteaza cu noi, iar altii tampiti

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, explicatii dupa criticile ca a fost la Antena 3: Nu consider ca anumiti romani sunt inteligenti pentru ca voteaza cu noi, iar altii tampiti

Rares Bogdan a oferit o serie de explicatii dupa ce a fost criticat pentru faptul ca a acceptat sa intre in direct in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3. in trecut, cei doi au fost de multe ori in conflict si si-au aruncat cuvinte grele. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, explicatii dupa interventia in emisiunea lui Mihai Gadea: Abandonam romanii care privesc Antena 3 sau incercam sa le oferim alta perspectiva, sa-i ajutam sa ne inteleaga argumentele?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan vine cu explicatii dupa ce luni seara a avut o interventie telefonica la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea. intr-o postare pe Facebook, acesta a sustinutca a ales.

Rares Bogdan raspunde criticilor privind prezenta sa la Antena 3: Nu consider ca anumiti romani sunt inteligenti deoarece voteaza cu noi, iar altii sunt tampiti

Liberalul Rares Bogdan, criticat vehement in spatiul online pentru ca a participat la o emisiune la Antena 3, le raspunde criticilor sai comentand ca nu va renunta sa incerce sa le explice tuturor romanilor care este viziunea sa, adaugand ca nu ii poate desconsidera pe cei care nu voteaza cu PNL si nici nu crede ca sunt tampiti doar pentru ca au alte optiuni.

Rares Bogdan, propunerea PNL pentru functia de premier.,,Am de gand sa stau mult in zona politica

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit luni la Antena 3 despre planurile sale politice.

Cristina Topescu, mesaj pentru Rares Bogdan dupa aparitia in emisiunea lui Gadea: Ca sa fii credibil, trecerea de la sudalma la pupici se cade a fi treptata

Jurnalista Cristina Topescu ii atrage atentia liberalului Rares Bogdan dupa interventia de la Antena 3 ca nu este firesc sa-l complimenteze pe Mihai Gadea, cu care a fost ani buni in conflict inainte de a candida la alegerile europarlamentare pe lista PNL.

Rares Bogdan: Cei de la USR sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin e mai bun decat salvarea unei tari

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca USR ar trebui sa se gandeasca daca un calcul politicianist meschin este mai bun decat salvarea unei tari, referindu-se la faptul ca acest partid a anuntat ca nu va intra la guvernare decat dupa organizarea de alegeri parlamentare si a precizat ca el pledeaza pentru o mare coalitie a opozitiei si sustinerea unui candidat unic la prezidentiale.

Cum a cazut Rares Bogdan in dizgratia conducerii PNL

Europarlamentarul Rares Bogdan a intrat in dizgratia presedintelui PNL, Ludovic Orban, sustin surse liberale pentru Adevarul. Decizia a fost luata dupa ce in ultimele saptamani capul de lista al.

Cum a uitat Rares Bogdan toata ura dintre el si Mihai Gadea. Trecerea de la sudalma la pupici se face treptat

Rares Bogdan si Mihai Gadea au ingropat securea razboiului si au inceput sa fie foarte cordiali unul ca altul, ca de la un jurnalist la un fost jurnalist, dar cu interese oarecum asemanatoare, desi, din tabere diferite. Cei doi au avut o discutie in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, dar a fost una atipica. Rares Bogdan .

Rares Bogdan, mesaj dur pentru Ciolos

Atac dur lansat de Rares Bogdan la adresa lui Dacian Ciolos. Va fi spulberat de Klaus Iohannis, sustine Rares Bogdan. Dacian Ciolos va fi spulberat de Klaus Iohannis. in fata lui Klaus Iohannis nu va lua.

Rares Bogdan, despre prezidentiale: Ciolos va fi spulberat de Iohannis, nu va lua nici 25% si il sfatuiesc prieteneste sa nu intre in lupta, pentru ca se face de ras

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sustinut, sambata seara, la RTV, ca presedintele Klaus Iohannis nu este interesat de postul de presedinte al Consiliului European, dorind sa candideze pentru al doilea mandat de sef al statului. Rares Bogdan a sustinut, totodata, ca Dacian Ciolos este mai bine contat in sondaje decat Dan Barna, insa liderul PLUS va fi spulberat de Klaus Iohannis, intr-o eventuala competitie electorala.

Rares Bogdan, la Sinteza zilei: Ciolos si Barna trebuie sa-l sustina pe Iohannis la presedintie

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )