Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct dupa noua ani. Cum si-a motivat decizia: Vine dupa multe nopti de nesomn

Adevărul Adevărul,
Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct dupa noua ani. Cum si-a motivat decizia: Vine dupa multe nopti de nesomn

Simona Gherghe 42 de ani), care se afla in concediu de maternitate, a anuntat ca renunta la Acces direct, emisiune pe care a prezentat-o la Antena 1 timp de noua ani. continuă pe Adevărul

Divort in showbiz! Whats Up divorteaza dupa noua ani de relatie!

Desi relatia dintre Whats Up si Simina a fost intotdeauna bazata pe dragoste cu nabadai, nimeni nu se astepta la divort. Iata insa ca separarea a fost anunta ieri chiar de artist, pe paginile lui de pe retelele de socializare.

CUTREMUR LA ANTENA 1! Simona Gherghe RENUNTA la Acces Direct: Misiunea mea aici S-A iNCHEIAT! Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele

Simona Gherghe si-a anuntat demsia de la Acces Direct. Cunoscuta prezentatoare a facut anuntul pe Facebook. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Simona a.

Whats Up divorteaza. Mesajul transmis de cantaret celei care i-a fost alaturi noua ani: Sper sa primesti tot ce n-am putut eu ca barbat sa-ti ofer

Cantaretul Whats Up, al carui nume real este Marius Ivancea 30 de ani), a anuntat oficial despartirea de sotia sa, Simina Costea 29 de ani), dupa noua ani de relatie. Artistul i-a transmis si un mesaj emotionant celei care i-a fost sotie timp de trei ani.

Despartire SOC in muzica romanesca: Celebrul cantaret, lasat cu ochii in soare de focoasa blondina, dupa 9 ani de relatie. Motivul separarii este INCREDIBIL (FOTO)

Despartirea anului in showbiz. Dupa noua ani de relatie si trei de mariaj, si-au spus adio. Cunoscutul cantaret Whats Up si sotia sa Simina au confirmat despartirea.

E oficial! Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct

Simona Gherghe a marturisit ca nu va mai prezenta emisiunea Acces Direct. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook a vedetei. De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost.

Simona Gherghe, DEZVALUIRE incendiara. Care este NUMELE ADEVARAT din BULETIN?

Fosta prezentatoare de la Acces direct, Simona Gherghe, s-a maritat, acum avand alt nume! IMAGINI NECENZURATE CU MIHAELA RADULESCU! PRINSA iN PAT CU UN BARBAT CELEBRU! AMOR NEBUN LA FERMA! Vedeta a.

VIDEO S-a intors acasa dupa patru ani: cum a devenit un papagal poliglot

Papagalii se numara printre singurele vietati care stiu sa vorbeasca la fel ca oamenii. Chiar si daca invata doar cateva cuvinte, ei sunt foarte comunicativi. Nigel este un papagal gri african. Povestea lui a facut inconjurul lumii dupa ce a reusit sa se reuneasca cu fostul sau proprietar dupa patru ani in care fost dat .

Whats Up DIVORTEAZA! Erau impreuna de noua ani: Au fost 9 ani frumosi cu bune cu rele...

Whats Up a anuntat in urma cu putin timp, pe pagina lui de Facebook, ca el si Simina nu mai formeaza un cuplu. Nimic nu prevestea ca celebrul cuplu avea sa se desparta dupa doar trei ani de mariaj,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )