Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asaf Avidan: Prima data cand am venit in Romania am fost foarte emotionat

Adevărul Adevărul,
Asaf Avidan: Prima data cand am venit in Romania am fost foarte emotionat

Celebrul muzician israelian Asaf Avidan a sustinut un concert in cadrul Balkanik Festival, care a avut loc la Gara Regala Baneasa, in perioada 7-9 septembrie. La finalul show-ului, artistul a facut cateva marturisiri de suflet. continuă pe Adevărul

Este prima data cand nu am fost invitat la deschiderea anului scolar

Fostul premier Victor Ponta a sustinut astazi, intr-o postare pe Facebook, ca este prima data cand, la solicitarea speciala a conducerii centrale a PSD, nu a putut sa fie prezent la Targu Jiu alaturi de elevi si profesori, macar in calitate de deputat, concluzia sa fiind ca Romania merge intr-o directie gresita, de ignoranta, ura si razbunare.

Uita-te atent la aceasta imagine! Ce vezi prima data spune un adevar tulburator despre tine

Desi poate ca iti vine greu sa crezi, modul in care analizezi o imagine poate dezvalui despre tine aspecte incredibile. Priveste atent imaginea de mai sus. Ce vezi prima data? Afla adevaruri tulburatoare despre.

Priveste atent aceasta imagine! Ce vezi prima data? Adevaruri TULBURATOARE despre tine

Desi poate ca iti vine greu sa crezi, modul in care analizezi o imagine poate dezvalui despre tine aspecte incredibile. Priveste atent imaginea de mai sus. Ce vezi prima data? Afla adevaruri tulburatoare despre.

Caru' cu vedete: Printul Charles si-ar putea schimba numele atunci cnd devine rege; Asaf Avidan a dat autograf pe o bancnota de un leu! Superstarul israelian, cu bunici din Romnia, a avut parte de surprize la concertul din Capitala;Ele faceau legea n tel

Mutu refuza sa-i dea fostei sotii banii castigati in instanta pentru cresterea fiului lor. Adrian Mutu nu se lasa. I-a urat, sambata, La multi ani fiului sau, Mario, la aniversarea varstei de 16 ani, dupa ce cu o zi inainte a avut termen in procesul intentat de prima sotie. Momente grele pentru Celia! Dupa ce a pierdut o sarcina, sora ei a fost operata de urgenta. Celia trece din nou prin clipe grele, dupa ce sora ei a fost operata de urgenta, din cauza unor probleme de sanatate pe care le-a ignorat.

Magdalena Serban vorbeste, pentru prima data public, despre crima pe care a comis-o la metrou: Nu am incercat sa o ajut

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a impins doua fete in fata metroului dintre care una a murit, a fost audiata miercuri de catre magistratii Tribunalului Bucuresti. in luna decembrie am fost concediat.

Prima editie Ninja Warrior Romania: doar 10 din 45 de concurenti au reusit sa treaca de primele probe VIDEO

Pro TV a difuzat duminica, 9 septembrie, prima editie a show-ului Ninja Warrior Romania, in care doar 10 din primii 45 de concurenti au reusit sa treaca de primele probe si sa ajunga in semifinale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )