Libnet.ro
UNICEF

22:15

Detalii din culisele Eurovision 2018, dezvaluite de Gabi Jugaru: Am aflat amanuntecare ne fac sa ne gandim la o excludere premeditata

Adevărul Adevărul,
Detalii din culisele Eurovision 2018, dezvaluite de Gabi Jugaru: Am aflat amanuntecare ne fac sa ne gandim la o excludere premeditata

Artistul Gabriel Jugaru sustine ca membrii delegatiei Romaniei la Eurovision au aflat amanunte care i-a facut sa se gandeasca la o excludere premeditata a artistilor nostri din finala competitiei si a dezvaluit ca reprezentantii TVR au depus o contestatie in acest sens. Pe de alta parte, oficialii TVR au precizat pentru Adevarul ca pana in acest moment nu a fost depusa nicio contestatie. continuă pe Adevărul

Detalii din culisele Eurovision: Am aflat amanunte care ne fac sa ne gandim la o excludere premeditata

Artistul Gabriel Jugaru sustine ca membrii delegatiei Romaniei la Eurovision au aflat amanunte care i-a facut sa se gandeasca la o excludere premeditata a artistilor nostri din finala competitiei si a dezvaluit ca reprezentantii TVR au depus o contestatie in acest sens.

VIDEO Incident in finala Eurovision 2018: un individ a urcat pe scena si i-a furat microfonul cantaretei din Marea Britanie. Cum a reactionat artista

SuRie, reprezentanta Marii Britanii, a ramas fara microfon in timpul interpretarii din finala Eurovision 2018, dupa ce un barbat i l-a smuls din mana.

EUROVISION 2018. Castigatorul Eurovision 2018 va fi desemnat sambata la Lisabona

Castigatorul Eurovision 2018 va fi desemnat sambata noapte, la Lisabona, dupa ce se va auzi stop vot!, in finala programata la Altice Arena. Potrivit site-urilor agregatoare ale.

EUROVISION 2018. Prima reactie a trupei The Humans, dupa ratarea calificarii in finala Eurovision 2018

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, in urma Semifinalei 2 a concursului cantecului european. Reactia trupei The Humans a venit la scurt timp dupa ratarea calificarii. Va.

EUROVISION 2018. Anuntul facut de trupa The Humans cu cateva ore inainte de semifinala Eurovision

EUROVISION 2018 Trupa The Humans, ce reprezinta Romania la Eurovision 2018, promite ca va da totul pe scena de la Lisabona, joi, in cea de-a doua semifinala a concursului cantecului european, arata un comunicat.

EUROVISION 2018. Reactia lui Mihai Traistariu dupa rusinea inregistrata la Eurovision

Mihai Traistariu, cel mai fidel concurent Eurovision Romania, cu noua finale nationale la activ, si artistul care a obtinut una dintre cele mai bune clasari in finala concursului international.

Eurovision 2018. Rusine la Eurovision: Romania nu a prins finala

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, in urma Semifinalei 2 a concursului cantecului european, ce a avut loc joi noaptea, Serbia si Ungaria numarandu-se printre tarile ce au trecut in etapa.

EUROVISION 2018 LIVE. Anuntul facut de trupa The Humans cu putin timp inainte de semifinala Eurovision

EUROVISION 2018 Trupa The Humans, ce reprezinta Romania la Eurovision 2018, promite ca va da totul pe scena de la Lisabona, joi, in cea de-a doua semifinala a concursului cantecului european, arata un comunicat.

FINALA EUROVISION 2018. Care sunt marii favoriti, la casele de pariuri

Reprezentantii Republicii Cipru, Israelului si Frantei se numara printre favoriti la casele de pariuri in ceea ce priveste castigarea concursului Eurovision 2018, a carui finala va avea loc.

EUROVISION 2018. Scandal dupa semifinala ratata. TVR acuza nereguli la vot

EUROVISION 2018 Televiziunea publica afirma, intr-un comunicat transmis AGERPRES, ca au existat probleme la sistemul de vot in tarile cu mari comunitati de romani la Semifinala 2 a Eurovision 2018, show in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )