Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Traistariu a gasit vinovatii pentru esecul Romaniei la Eurovision 2018: Cum sa te duci cu... nimic?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Traistariu a gasit vinovatii pentru esecul Romaniei la Eurovision 2018: Cum sa te duci cu... nimic?

Cantaretul Mihai Traistariu a analizat esecul Romaniei la Eurovision 2018 si considera ca de vina este faptul ca reprezentantul tarii este ales exclusiv prin televoting, dar si lipsa unui show bine pus la punct. De asemenea, artistul o felicita pe solista trupei The Humans, insa crede ca piesei i-a lipsit un refren fredonabil. continuă pe Adevărul

Traistariu a gasit vinovatii pentru esecul Romaniei la Eurovision 2018: Cum sa te duci cu... nimic? VIDEO

Cantaretul Mihai Traistariu a analizat esecul Romaniei la Eurovision 2018 si considera ca de vina este faptul ca reprezentantul tarii este ales exclusiv prin televoting, dar si lipsa unui show bine pus la punct. De asemenea, artistul o felicita pe solista trupei The Humans, insa crede ca piesei i-a lipsit un refren fredonabil.

TVR se scuza pentru esecul de la Eurovision aruncand vine pe probleme la sistemul de vot

Romania a inregistrat o usturatoarea infrangere la concursul muzical Eurovision, dupa ce trupa The Humans care ne-a reprezentat a fost eliminata inca din faza semifinalelor, caz unic in participarile la acest.

TVR a gasit motivul pentru care Romnia nu s-a calificat n finala Eurovision 2018: Probleme la sistemul de vot n tari cu mari comunitati de romni

Televiziunea Romana a transmis vineri, dupa semifinala Eurovision in care reprezentanta tarii noastre - trupa The Humans - a fost eliminata din concurs, un comunicat prin care acuza probleme la sistemul de vot in tarile cu mari comunitati de romani.

S-a gasit leacul pentru chelie? Metoda care are efecte SPECTACULOASE asupra cresterii parului

Un potential tratament pentru chelie a fost descoperit odata cu folosirea medicamentului destinat tratarii osteoporozei. Oamenii de stiinta au observat ca medicamentul stimuleaza cresterea firului de par,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )