Libnet.ro
UNICEF

22:30

Postul Pro TV, amendat de CNA pentru scene din Vlad: Impactul unor astfel de imagini este foarte mare FOTO

Adevărul Adevărul,
Postul Pro TV, amendat de CNA pentru scene din Vlad: Impactul unor astfel de imagini este foarte mare FOTO

Postul Pro TV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru cateva scene de tortura difuzate in serialul Vlad. continuă pe Adevărul

FSLI: Guvernul sa cumpere calculatoare pentru elevi din fondurile alocate anterior hranei acestora

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a solicitat, miercuri, Guvernului, sa cumpere calculatoare pentru elevi din banii nefolositi din Programul pentru scoli, care oferea elevilor alimente la scoala.

MLPDA anunta ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a anuntat, miercuri, ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020.

Posta Romana anunta un serviciu de alerta prin SMS pentru pachetele din China

Compania Nationala Posta Romana a introdus, in portofoliul sau, serviciul de alerta prin SMS pentru trimiterile simple sosite din China. Astfel, clientii sunt anuntati, printr-un mesaj primit pe telefonul mobil, despre data si ora livrarii coletelor in.

Premierul Orban, la 30 de ani de la Podul de Flori: Guvernul Romaniei face un act de fraternitate pentru cetatenii din Republica Moldova si doneaza 16,5 milioane de lei in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, cand se implinesc 30 de ani de la Podul de Flori, sau trecerea libera a Prutului, ca Guvernul Romaniei face un gest de fraternitate catre cetatenii din Re.

Ministrul Educatiei admite ca statul n-a facut nimic pentru comunitatile din care provin 250.000 de elevi

Cursurile acestui an scolar au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, iar ministrul Educatiei s-a vazut obligat sa caute solutii. Numai ca lectiile online nu-s pentru toata lumea,.

CEC Bank: credit ipotecar pentru medicii din spitalele in care se trateaza pacientii bolnavi de COVID-19

CEC Bank completeaza oferta de credite destinata salariatilor institutiilor medicale care lupta impotriva COVID-19 cu credite pentru locuinte mai avantajoase decat cele prin Prima Casa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )