Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Reclama la Prostamol Uno, scoasa de pe TV din cauza pronuntiei incorecte

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reclama la Prostamol Uno, scoasa de pe TV din cauza pronuntiei incorecte

Reclama la Prostamol Uno a creat probleme de natura lingvistica, motiv pentru care Consiliul National al Audiovizualului a decis scoaterea sa de pe micile ecrane. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi.

Ceremonia Oscarurilor se amana pana pe 25 aprilie 2021 din cauza pandemiei

Urmatoarea ceremonie a Oscarurilor a fost amanata timp de doua luni din cauza pandemiei coronavirusului si este programata acum pentru 25 aprilie 2021, a anuntat luni Academia de Arta si Stiinte Cinematografice, potrivit AFP.

Din cauza Covid, cam un milion de romani au ramas fara loc de munca

Numarul celor fara loc de munca in Romania, din cauza coronavirus, e de aproximativ un milion, luand.

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19.

Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Societatea Americana pentru Cancer, cea mai mare organizatie neguvernamentala dedicata cercetarii in domeniul cancerului din Statele Unite, se confrunta cu greutati financiare majore din cauza pandemiei de coronavirus.

Armin Nicoara a fost in coma diabetica. Saxofonsitul a refuzat tratamentul si a lesinat de mai multe ori (VIDEO)

Celebrul saxofonist Armin Nicoara a povestit luni, in cadrul unei emisiuni tv, ca a ajuns la spital la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a lesinat din cauza diabetului. Artistul a venit la emisiunea.

Povestea dramatica a unui influencer ajuns om al strazii din cauza pandemiei: Am mancat din gunoi

Joaquin Carmona, in varsta de 40 de ani, era unul dintre influencerii apreciati din Spania, datorita postarilor sale despre atletism. Pandemia l-a trimis direct in strada, fara acces la internet si privat de marea sa pasiune.

inca un preot a murit din cauza COVID-19. El mai avea o boala cronica renala si diabet zaharat, dar si alte afectiuni

Mitropolia Moldovei a anuntat, sambata, ca protoiereul Ioan Birladeanu, clericul bisericii Minunea Sfantului Arhangel Mihail din satul Varvareuca, raionul Floresti, Republica Moldova, a murit dupa ce a .

ştiri din Showbiz

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )