Libnet.ro
UNICEF

16:15

LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision 2019 in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision 2019 in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se desfasoara in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, este in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se desfasoara in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, este in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

VIDEO Olanda a castigat Eurovision 2019 cu o piesa de dragoste si cel mai simplu show

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, este castigatorul Eurovision 2019. Artistul, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Arcade si marcheaza astfel prima victorie a tarii sale dupa 44 de ani.

Aflam cine este castigatorulEurovision 2019 in aceasta seara: Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se va desfasura in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, va fi difuzat in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

Eurovision 2019: in aceasta seara aflam daca Ester Peony ajunge in finala VIDEO

Ester Peony 25 de ani) va urca in aceasta seara pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019. Show-ul va fi transmis incepand cu ora 22. 00 pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+.

VIDEO Cine este marele favorit in finala Eurovision 2019 si care sunt tarile cu cele mai mici sanse de castig

Finala Eurovision 2019 va avea loc sambata seara, 18 mai, la Tel Aviv si va fi transmisa in direct de TVR de la ora 22. Casele de pariuri pare insa ca au ales deja castigatorul Eurovision 2019.

VIDEO Ester Peony nu s-a calificat in finala Eurovision 2019: Romania rateaza al doilea an la rand. Cine sunt ultimii finalisti

Ester Peony, reprezentanta Romaniei, nu s-a calificat in finala Eurovision 2019, marcand al doilea an la rand cand tara noastra rateaza finala concursului.

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2019 pentru al doilea an la rand: cine sunt ultimii finalistiVIDEO

Ester Peony, reprezentanta Romaniei, nu s-a calificat in finala Eurovision 2019, marcand al doilea an la rand cand tara noastra rateaza ultimul act.

Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019 VIDEO

Ester Peony 25 de ani) a urcat in aceasta seara, 16 mai, pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019.

Eurovision 2019: cum o pot vota romanii din strainatate pe Ester Peony pentru a duce Romania in finala

Ester Peony, cantareata care ne reprezinta la Eurovision 2019, este increzatoare ca va face o impresie buna pe scena de la Tel Aviv in aceasta seara si va reusi sa duca Romania in finala concursului international. Si romanii aflati in strainatate o pot sustine prin vot.

EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision, mesaj pentru romani: Va multumesc! inseamna lumea pentru mine

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat joi seara pe scena,in semifinala a doua a concursului Eurovision, organizat la Tel Aviv.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )