Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine este castigatorul Chefi la cutite FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatorul Chefi la cutite FOTO

Finala sezonului patru al show-ului Chefi la cutite a adus la Antena 1 farfurii spectaculoase si fericire fara limite pentru chef Sorin Bontea, pentru ca unul dintre elevii lui a fost desemnat castigator. continuă pe Adevărul

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE SEZONUL 4. Cine a castigat CHEFI LA CUTITE

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE SEZONUL 4 in aceasta seara de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor afla verdictul ultimei probe din semifinala, dar si cele trei nume care se vor califica spre o.

Cine este fiica secreta a lui Putin?! O MARE SPORTIVA (FOTO)

Apar noi informatii despre fiica secreta a presedintelui Vladimir Putin. Potrivit Reuters, unul dintre colegii acesteia a confirmat informatia potrivit careia Katerina Tikhonova este fiica presedintelui rus.

Cine este Slobodan Praljak, croatul care s-a sinucis la Haga, dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare

Fost comandant de rang inalt al fortelor croate din Bosnia, Slobodan Praljak, care s-a sinucis miercuri la Haga, dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, este considerat un erou in tara sa, in timp ce pentru bosniaci si Europa era un criminal de razboi, scrie AFP.

Cine este fiica secreta a lui Vladimir Putin. Kremlinul nu vrea sa se stie de ea

Katerina Tikhonova are 31 de ani este sportiva de aerobic si om de stiinta, dar si fiica presedintelui Rusiei. Manfred Mohab a confirmat, in cadrul unui interviu la un eveniment de dans sportiv, ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )