Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019. Romania nu s-a calificat in finala VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019. Romania nu s-a calificat in finala VIDEO

Ester Peony 25 de ani) a urcat pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019, insa nu a reusit sa duca Romania in finala concursului. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019. Romania nu s-a calificat in finala

Ester Peony 25 de ani) a urcat pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019, insa nu a reusit sa duca Romania in finala concursului.

Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019 VIDEO

Ester Peony 25 de ani) a urcat in aceasta seara, 16 mai, pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019.

Ce sanse are Ester Peony sa castige Eurovision 2019, potrivit pariorilor

Reprezentanta Romaniei la Eurovision 2019 are sanse infime de a inscrie o victorie la aceasta editie, potrivit pariorilor, care deja si-au ales castigatorul.

Cine s-a calificat din prima semifinala Eurovision 2019

Prima semifinala ESC 2019 s-a incheiat. Publicul din Romania a aflat primii finalisti ai editiei din acest an in show-ul care a deschis competitia, marti, 14 mai, in direct si in exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si TVR International. Ester Peony, reprezentanta Romaniei, concureaza in a doua semifinala, joi, 16 mai, in direct la TVR 1, TVR HD si TVR International .

Ester Peony, mesaj inainte de semifinala Eurovision: Succesul meu va fi si al romanilor!

Ester Peony, concurenta care va reprezenta Romania la Eurovision anul acesta, a transmis un mesaj tuturor romanilor inainte de a doua semifinala. Cantareata e pregatita sa dea tot ce e mai bun pentru a convinge juriul si publicul ca Romania merita sa intre in finala competitiei. in aceasta seara, 16 mai, are loc a doua [] .

VIDEO Ester Peony nu s-a calificat in finala Eurovision 2019: Romania rateaza al doilea an la rand. Cine sunt ultimii finalisti

Ester Peony, reprezentanta Romaniei, nu s-a calificat in finala Eurovision 2019, marcand al doilea an la rand cand tara noastra rateaza finala concursului.

Cum s-a prezentat Ester Peony la Ceremonia de deschidere a Eurovision 2019

Editia cu numarul 64 Eurovision Song Contest a fost deschisa oficial duminica, 12 mai, cu defilarea delegatiilor si receptia organizata la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv. Iata cum s-a prezenta Ester Peony, artista care reprezinta Romania la eveniment.

Eurovision 2019: cum o pot vota romanii din strainatate pe Ester Peony pentru a duce Romania in finala

Ester Peony, cantareata care ne reprezinta la Eurovision 2019, este increzatoare ca va face o impresie buna pe scena de la Tel Aviv in aceasta seara si va reusi sa duca Romania in finala concursului international. Si romanii aflati in strainatate o pot sustine prin vot.

Eurovision 2019: Care sunt primele 10 tari calificate in finala VIDEO

Pe 14 mai, la Tel Aviv, a avut loc prima semifinala Eurovision 2019, in care au concurat 18 tari. Doar 10 dintre ele s-au calificat in finala din 18 mai, in urma voturilor publicului si ale juriului.

EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision, mesaj pentru romani: Va multumesc! inseamna lumea pentru mine

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat joi seara pe scena,in semifinala a doua a concursului Eurovision, organizat la Tel Aviv.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )