Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018

Adevărul Adevărul,
Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018

Romania nu e in finala Eurovision 2018, dupa ce trupa The Humans nu a reusit sa impresioneze cu interpretarea si show-ul juriile de specialitate si telespectatorii. continuă pe Adevărul

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, pentru prima data dupa 14 ani VIDEO

Romania nu e in finala Eurovision 2018, dupa ce trupa The Humans nu a reusit sa obtina un punctaj suficient de mare de la juriile de specialitate si telespectatori. Acest esec exclude astfel tara noastra din randul celor sase state care, din 2004, au reusit sa se califice de fiecare data in ultimul act al concursului. in schimb, reprezentantii Moldovei, trupaDoReDoS, s-au calificat in finala Eurovision 2018 cu melodia My Lucky Day.

Reprezentantii Romaniei nu s-au calificat in finala Eurovision 2018, pentru prima data dupa 14 ani VIDEO

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, dupa ce trupa The Humans nu a reusit sa obtina un punctaj suficient de mare de la juriile de specialitate si telespectatori. Acest esec exclude astfel tara noastra din randul celor sase state care, din 2004, au reusit sa se califice de fiecare data in ultimul act al concursului. in schimb, reprezentantii Moldovei, trupaDoReDoS, s-au calificat in finala Eurovision 2018 cu melodia My Lucky Day.

TVR a gasit motivul pentru care Romnia nu s-a calificat n finala Eurovision 2018: Probleme la sistemul de vot n tari cu mari comunitati de romni

Televiziunea Romana a transmis vineri, dupa semifinala Eurovision in care reprezentanta tarii noastre - trupa The Humans - a fost eliminata din concurs, un comunicat prin care acuza probleme la sistemul de vot in tarile cu mari comunitati de romani.

Moldova s-a calificat in finala Eurovision 2018. Vezi prestatia INCREDIBILA a trupei DoReDos (VIDEO)

Desi Romania nu a reusit, reprezentantii Republicii Moldova, DoReDos, s-au calificat in marea finala a Concursului Eurovision 2018 cu piesa My Lucky Day. Acestia au avut o prestatie plina de energie.

Primele 10 tari calificate in finala EUROVISION 2018. Cand urca pe scena romanii de la The Humans si cu cine se vor duela

Mai sunt cateva zile pana la finala Eurovision, iar la casele de pariuri se vorbeste despre principalii favoriti ai concursului. Primele 10 tari calificate in finala Eurovision 2018 sunt: Albania,.

EUROVISION 2018. Prima reactie a trupei The Humans, dupa ratarea calificarii in finala Eurovision 2018

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, in urma Semifinalei 2 a concursului cantecului european. Reactia trupei The Humans a venit la scurt timp dupa ratarea calificarii. Va.

Reactii impartite dupa esecul Romaniei la Eurovision 2018: intre Rusine, TVR! si Ati facut totul ca la carte VIDEO

Insuccesul reprezentantilor Romaniei la Eurovision 2018 a starnit dezbateri aprinse in mediul online. Pe langa mesajele de incurajare adresate trupei The Humans, exista si multi care reclama prestatia artistilor, dar si Televiziunea Romana drept principali vinovati pentru faptul ca nu ne-am calificat in finala Eurovision 2018.

Moldova s-a calificat in finala Eurovision

Formatia DoReDoS, care reprezinta in acest an Republica Moldova la concursul international de muzica Eurovision, cu piesa My lucky day, va evolua in finala care va avea loc sambata, 12 mai, la Lisabona, Portugalia, transmite IPN.

Eurovision 2018: Romania nu s-a calificat in finala. Semifinala cu scandal. Cine merge mai departe (VIDEO)

Romania a ratat calificarea in finala Eurovision 2018. Reprezentantii nostri, trupa The Humans, a ratat calificarea, dupa ce a interpretat melodia Goodbye in cea de-a doua semifinala a competitiei, care a.

Eurovision 2018. Rusine la Eurovision: Romania nu a prins finala

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, in urma Semifinalei 2 a concursului cantecului european, ce a avut loc joi noaptea, Serbia si Ungaria numarandu-se printre tarile ce au trecut in etapa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )