Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2019 pentru al doilea an la rand: cine sunt ultimii finalistiVIDEO

Adevărul Adevărul,
Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2019 pentru al doilea an la rand: cine sunt ultimii finalistiVIDEO

Ester Peony, reprezentanta Romaniei, nu s-a calificat in finala Eurovision 2019, marcand al doilea an la rand cand tara noastra rateaza ultimul act. continuă pe Adevărul

VIDEO Ester Peony nu s-a calificat in finala Eurovision 2019: Romania rateaza al doilea an la rand. Cine sunt ultimii finalisti

Ester Peony, reprezentanta Romaniei, nu s-a calificat in finala Eurovision 2019, marcand al doilea an la rand cand tara noastra rateaza finala concursului.

Eurovision 2019: Grecia, Australia si Islanda, printre tarile calificate in finala de sambata

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino si Slovenia s-au calificat in finala Eurovision 2019, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena de la Expo Tel Aviv, din Israel, conform Mediafax.

Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019. Romania nu s-a calificat in finala VIDEO

Ester Peony 25 de ani) a urcat pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019, insa nu a reusit sa duca Romania in finala concursului.

VIDEO Cum a cantat Ester Peony in semifinala Eurovision 2019. Romania nu s-a calificat in finala

Ester Peony 25 de ani) a urcat pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019, insa nu a reusit sa duca Romania in finala concursului.

Eurovision 2019: Care sunt primele 10 tari calificate in finala VIDEO

Pe 14 mai, la Tel Aviv, a avut loc prima semifinala Eurovision 2019, in care au concurat 18 tari. Doar 10 dintre ele s-au calificat in finala din 18 mai, in urma voturilor publicului si ale juriului.

Eurovision 2019: cum o pot vota romanii din strainatate pe Ester Peony pentru a duce Romania in finala

Ester Peony, cantareata care ne reprezinta la Eurovision 2019, este increzatoare ca va face o impresie buna pe scena de la Tel Aviv in aceasta seara si va reusi sa duca Romania in finala concursului international. Si romanii aflati in strainatate o pot sustine prin vot.

Cine s-a calificat din prima semifinala Eurovision 2019

Prima semifinala ESC 2019 s-a incheiat. Publicul din Romania a aflat primii finalisti ai editiei din acest an in show-ul care a deschis competitia, marti, 14 mai, in direct si in exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si TVR International. Ester Peony, reprezentanta Romaniei, concureaza in a doua semifinala, joi, 16 mai, in direct la TVR 1, TVR HD si TVR International .

Finala Eurovision, boicotata in Romania! De ce a fost sesizat SRI

In Cluj-Napoca au aparut mai multe afise care incurajeaza boicotarea finalei Eurovision 2019 din Israel. Motivul invocat de autorii afiselor este ca Romania ar trebui sa fie solidara cu Palestina, care este pamant ocupat. Comunitatea evreilor a sesizat Serviciul Roman de Informatii SRI) si Primaria din Cluj-Napoca. in Cluj-Napoca au fost lipite afise care indeamna [] .

EUROVISION 2019. Este momentul adevarului. Va ajunge sau nu piesa lui Ester Peony in finala

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, in semifinala a doua a concursului cantecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora avand posibilitatea sa o voteze.

Eurovision 2019: in aceasta seara aflam daca Ester Peony ajunge in finala VIDEO

Ester Peony 25 de ani) va urca in aceasta seara pe scena din Tel Aviv in a doua semifinala a competitiei Eurovision 2019. Show-ul va fi transmis incepand cu ora 22. 00 pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )