Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt primele zece tari calificate in finala Eurovision 2016: Moldova a ratat si anul acesta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care sunt primele zece tari calificate in finala Eurovision 2016: Moldova a ratat si anul acesta VIDEO

Reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, nu a reusit sa se califice in finala Eurovision 2016 cu piesa Falling Stars. in prima semifinala a concursului cantectului european au participat 18 tari, insa doar zece s-au calificat in ultima etapa a show-ului. Adevarul va prezinta melodiile care se vor auzi si in ultima etapa a show-ului. continuă pe Adevărul

FOTO + VIDEO. Eurovision 2016: Care sunt primele zece tari finaliste

Prima semifinala a editiei de anul acesta a concursului Eurovision a avut loc, marti seara, la Stockholm. Astfel, primele 10 tari care s-au calificat in marea finala sunt: Austria, Armenia, Azerbaijan, Croatia, Cipru, Cehia, Ungaria, Malta, Rusia si Olanda, informeaza European Broadcast Union EBU).

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

[P] Care sunt problemele cu care se confrunta Constanta si cum pot fi acestea rezolvate? Vergil Chitac, candidat PNL la primaria Constanta, a discutat online cu cititorii

Care sunt problemele cu care se confrunta Constanta? Care sunt planurile si prioritatile candidatului PNL la primarie? Cine este si ce vrea sa faca Vergil Chitac in municipiu daca va ajunge primar? Amiralul r) Vergil Chitac, candidatul PNL la primaria Constanta, a discutat online cu cititorii.

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, se afla la DNA pentru audieri in dosarul in care sunt cercetati Liviu Dragnea si fosta sotie a acestuia

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a fost audiat la DNA, surse judiciare au declarat ca a fost citat ca martor in dosarul in care sunt urmariti penal presedintele PSD Liviu Dragnea, fosta sotie a acestuia, Bombonica Prodana, si fosti sefi din.

Ciolos ii da replica lui Achimas-Cadariu: Sa spuna exact care sunt aceste grupuri de interese

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, daca fostul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, considera ca el apara anumite grupuri de interese, ar trebui sa spuna exact, public, care sunt aceste grupuri.

Daca domnul Cadariu a afirmat ca apar grupuri de interese, sa spuna exact care sunt acestea

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca nu crede ca fostul ministru al Sanatatii l-ar fi acuzat ca apara grupuri de interese si a precizat ca, in cazul in care Patriciu Achimas-Cadariu ar fi sustinut acest lucru, ar trebui sa spuna exact, in mod public, care sunt aceste grupuri, transmit surse din media.

Reactia Lidiei Isac, dupa ce a ratat finala Eurovision 2016: Candva tehnologiile digitale performante vor fi si in Moldova noastra mica, dar frumoasa VIDEO

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2016, Lidia Isac, a revenit cu un mesaj dupa ce a ratat calificarea in finala competitiei, raspunzand celor care au criticat-o pentru show-ul simplu de pe scena din Stockholm si multumindu-le celor care au sustinut-o.

Reprezentanta Moldovei a ratat calificarea in finala Eurovision

Reprezentanta Republicii Moldova la cea de-a 61 editie a concursului de muzica Eurovision Song Contest, Lidia Isac, a ratat calificarea in finala. Interpreta a evoluat pe scena de la Stockholm aseara, 10 mai, in prima semifinala.

Listele micilor contribuabili cu datorii la stat, publicate de ANAF: Care sunt companiile de pe primele 10 locuri din topul rusinii

ANAF a publicat listele cu micii contribuabili care figureaza cu restante fiscale la data de 31 martie 2016. Peste 144. 000 de contribuabili mici si institutii publice au restante mai mari de 10. 000 de lei si.

FOTO. Printi si printese fara verighete. Vezi care sunt cele mai bune partide din lume

Printul Harry de Wales si seicul Hamdan, printul mostenitor al emiratului Dubai, sunt considerati printre cele mai bune partide din lume, avand si sange albastru, si mari averi, conform site-ului madame. lefigaro. fr, preluat de Agerpres, care trece in revista cei mai ravniti celibatari regali din lume. Da cele care viseaza un Fat-Frumos cu sange nobil trebuie sa stie ca mai peste tot exista inca printi celibatari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )