Libnet.ro
UNICEF

16:00

EUROVISION 2015: Tarile calificate dupa a doua semifinala

Hotnews Hotnews,
 EUROVISION 2015: Tarile calificate dupa a doua semifinala

Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan si Suedia s-au calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, joi seara, de a doua semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, potrivit Mediafax. Cele zece tari calificate in semifinala de joi seara se alatura altor zece tari calificate in prima semifinala, care a avut loc marti seara, printre care s-a numarat si Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu piesa De la capat/ All Over Again. continuă pe Hotnews

Eurovision 2015, semifinala 2. Topul celor mai bune momente

Eurovision 2015. Cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2015, desfasurata miercuri, 21 mai, a adus pe scena de la Wiener Stadthalle ultimele 17 state care s-au luptat pentru un loc in finala. Artisti cu viziuni si mesaje diferite, dar cu aceeasi miza, au reusit sa faca un adevarat spectacol. in topul celor mai bune momente se regasesc tari precum Suedia, Letonia, Israel, Potugalia si Azerbaidjan.

Eurovision 2015. Cati romani s-au uitat la semifinala in care a concurat Voltaj

Eurovision 2015. TVR 1 a inregistrat o audienta peste medie odata cu difuzarea primei semifinale a concursului Eurovision 2015. Astfel, peste 600. 000 de romani au urmarit transmisia postului public, fapt care a dus la ocuparea pozitiilr trei-patru in topul audientelor.

Eurovision 2015. Mihai Traistariu comenteaza prima semifinala: Show-ul Romaniei nu m-a dat pe spate. Ce spune artistul despre esecul Moldovei

Eurovision 2015. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat prestatia trupei Voltaj, care a reusit sa-si asigure un loc in finala Eurovision 2015, fiind de parere ca a cantat fara greseala, dar show-ul a fost banal. De asemenea, artistul a considerat nedreapta eliminarea Moldovei din competitie.

Eurovision 2015. Voltaj duce Romania in finala

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, a trecut de prima semifinala dupa exprimarea voturilor si merge in finala Eurovision 2015. Pe de alta parte, Modova nu a primit suficiente voturi si rateaza finala.

Finala Eurovision 2015. Ordinea intrarii tarilor: de pe ce loc va concura Romania

Finala Eurovision 2015. Tarile participante in finala Eurovision 2015 si-au aflat ordinea intrarii in concurs dupa anuntul facut de organizatori. Slovenia va deschide show-ul, in timp ce Italia va incheia finala din acest an. Voltaj concureaza de pe pozitia a 20-a, in a doua parte a tabloului.

EUROVISION 2015: Ce tari vor participa la semifinala din aceasta seara

La cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2015, care are loc joi seara la Viena, vor urca pe scena, in ordine, reprezentanti ai tarilor Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elvetia, Cipru, Slovenia si Polonia.

Eurovision 2015: Ce tari s-au calificat in finala concursului

Dupa ce-a de-a doua semifinala a concursului Eurovision, Romania va avea de infruntat in finala de sambara cantareti din Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan si Suedia, informeaza Mediafax.

Polonia si Suedia, printre tarile calificate in finala Eurovision

Polonia si Suedia se numara printre tarile calificate in finala Eurovision, in urma celei de-a doua semifinale care a avut loc joi.

Eurovision 2015, semifinala 1: Voltaj lupta in aceasta seara pentru un loc in finala. Tarile concurente si ordinea intrarii

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision 2015, care va avea loc in aceasta seara la Viena, de la ora 22:00, la TVR 1. Eduard Romanyuta, reprezentantul Republicii Moldova, va intra primul in concurs in aceeasi semifinala.

Eurovision 2015, semifinala 2: 17 tari lupta in aceasta seara pentru un loc in finala

Eurovision 2015, semifinala 2. Ultimele 17 state inscrise in competitia muzicala internationala Eurovision 2015 isi vor disputa in aceasta seara un loc in marea finala, care va avea loc sambata, 23 mai, la Viena. Cea de-a doua semifinala Eurovision 2015va fi trasmisa in direct pe TVR 1, de la ora 22. 00, dar poatefi urmarita si pe Youtube, pe www. eurovision. tv si in format live text pe adevarul. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )