Libnet.ro
UNICEF

21:17

Juriul a ales cele 12 piese calificate in finala Selectiei Nationale Eurovision 2015

Hotnews Hotnews,
 Juriul a ales cele 12 piese calificate in finala Selectiei Nationale Eurovision 2015

Dupa ascultarea melodiilor validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a decis cele 12 piese care intra in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania. Pe 8 martie publicul si juriul decid cine merge la Viena. Luminita Anghel, Alexa si Aurelian Temisan, Voltaj, Baietii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee si CEJ sunt cei pe care ii vom vedea pe scena Salii Polivalente din Craiova, la finala nationala a concursului Eurovision 2015 din 8 martie, informeaza TVR. continuă pe Hotnews

Juriul a ales cele 12 piese calificate in finala Selectiei Nationale Eurovision 2015

Dupa ascultarea melodiilor validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a decis cele 12 piese care intra in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania.

S-au ales cei 12 finalisti Eurovision Romania! Iata ce piese intra in concurs! AUDIO

Perioada de inscriere pentru Selectia Nationala Eurovision s-a incheiat la inceputul saptamanii, iar cele 12 piese admise in concurs au fost anuntate astazi! Iata care sunt cele 12 piese alese de membrii juriului! .

Cristina Vasiu este finalista la Eurovision Romania 2015. Lista celor 12 piese alese

Cristina Vasiu se numara printre cei 12 finalisti de a Eurovision Romania 2015. Tanara de 23 de ani, din Hunedoara a participat cu melodia Nowhere si se va duela in finala cu artisti ca Luminita Anghel sau membrii trupei Voltaj.

Eurovision 2015. Luminita Anghel, trupa Rednex si Naomy lupta pentru un loc in finala Selectiei Nationale

Luminita Anghel, Voltaj, membrii trupei Rednex, Nicola, Ovidiu Lipan Tandarica, Ozana Barabancea si Naomy se numara printre artistii care au inscris piese la Selectia Nationala pentru Eurovision 2015. in acest an, aproape 100 de melodii intra in cursa pentru un loc in marea finala din 8 martie, de la Craiova.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )