Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVETEXT Eurovision 2014 Romania lupta in aceasta seara pentru un loc in marea finala

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Eurovision 2014 Romania lupta in aceasta seara pentru un loc in marea finala

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra in concurs in aceasta seara, cu piesa Miracle, alaturi de alti 14 semifinalisti. Dintre cei 15 concurenti, doar zece vor merge mai departe, in finala din 10 mai. Ramaneti pe adevarul. ro pentru aafla in timp real informatii despre evolutia artistilor si despre tarile calificate in finala. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Eurovision 2014: Romania lupta in aceasta seara pentru un loc in marea finala

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra in concurs in aceasta seara, cu piesa Miracle, alaturi de alti 14 semifinalisti. Dintre cei 15 concurenti, doar zece vor merge mai departe, in finala din 10 mai. Ramaneti pe adevarul. ro pentru aafla in timp real informatii despre evolutia artistilor si despre tarile calificate in finala.

VIDEO Eurovision 2014: Romania intra joi in a doua semifinala a concursului

Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Ovi), vor concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2014, joi, cu piesa Miracle. In semifinala din 8 mai, Romania va intra in concurs pe pozitia 15, dupa Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elvetia, Grecia si Slovenia.

Eurovision 2014 Cum se poate vota pentru Paula Seling si Ovi

Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra in concurs in aceasta seara, cu piesa Miracle, alaturi de alti 14 semifinalisti. Publicul din Romania nu poate vota pentru artistii nostri, dar romanii si fanii din strainatate pot face ca miracolul sa devina realitate.

VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Din cauza Ungariei nu am participat eu anul acesta

Primii zece finalisti ai concursului Eurovision 2014 vor fi desemnati in aceasta seara, dintre cei 16 semifinalisti care evolueaza pe scena de la Copenhaga. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat pentru adevarul. ro melodiile din aceasta semifinala, explicand ce piese au sanse sa mearga mai departe dar si ce melodii sunt invechite sau prea usurele pentru aceasta competitie.

VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Sunt si melodii de frecat menta

Ultimii zece finalisti ai concursului Eurovision 2014 vor fi desemnati in aceasta seara, dintre cei 15 semifinalisti care evolueaza pe scena de la Copenhaga. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat pentru adevarul. ro melodiile din aceasta semifinala, explicand ce piese au sanse sa mearga mai departe dar si ce melodii nu se incadreaza in tiparele competitiei.

VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Tot timpul au fost preferati concurentii gay

Ultimii zece finalisti ai concursului Eurovision 2014 vor fi desemnati joi seara, dintre cei 15 semifinalisti care evolueaza pe scena de la Copenhaga. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat pentru adevarul. ro melodiile din aceasta semifinala, explicand ce piese au sanse sa mearga mai departe, dar si ce melodii nu se incadreaza in tiparele competitiei.

VIDEO Eurovision 2014: Paula si Ovi au fost deja notati de juriile de specialitate

Paula Seling si Ovi isi vor aduce Miracolul pe scena Eurovision 2014, in aceasta seara, de la ora 22. in semifinala transmisa in direct de TVR 1. Miercuri, insa, reprezentantii Romaniei au sustinut doua repetitii generale si au fost deja notati de juriile de specialitate, dupa cum prevede regulamentul concursului.

VIDEO Eurovision 2014, editia cu cea mai mare incarcatura politica. Reprezentantele Rusiei au fost huiduite la Copenhaga

Eurovision 2014 a carui finala va avea loc simbata la Copenhaga) e vazut unanim de public drept editia cu cea mai mare incarcatura politica din ultimii ani, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si intretine revoltele din Ucraina. Sentimentele anti-ruse au iesit la iveala inca din timpul calificarilor: formatia care reprezinta Rusia a fost fluierata copios de publicul danez atunci cind prezentatorii au anuntat ca s-a calificat in finala mare. Eurovision este un concurs muzical in care voturile publicului se impart pe criterii de afinitate culturala, Rusia beneficiind mereu de voturile tarilor vecine. La finala din 2014 e de asteptat o tensiune mult mai mare fata de editiile precedente, dat fiind contextul geopolitic. UPDATE Purtator de cuvant al Eurovision: Daca operatorii de telefonie mobila din Ucraina vor sa blocheze traficul din Crimeea sau daca operatorii rusi vor decide sa isi faca serviciile disponibile in Crimeea, voturile se vor numara in favoarea Rusiei. ) Continuam sa monitorizam situatia, noteaza The Wall Street Journal.

Dezamagire pentru Moldova. Cristina Scarlat a ratat calificarea in finala Eurovision 2014

Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat, nu a reusit sa treaca in finala Eurovision 2014, care va avea loc pe 10 mai, la Copenhaga.

Paula Seling OVI au defilat pe covorul rosu la petrecerea de deschidere Eurovision 2014

Stralucire, covor rosu, coafuri si tinute colorate, unele elegante, altele menite sa socheze, zambete la discretie, camere de filmare nerabdatoare sa inregistreze cele mai calde declaratii ale delegatiilor tarilor participante - toate acestea si multe altele au putut fi vazute in deschiderea oficiala a evenimentului Eurovision 2014. Petrecerea, care a respectat traseul pe covorul rosu precum marile show-uri hollywoodiene, a avut loc la Primaria capitalei Copenhaga. Paula si Ovi au pasit pe covorul rosu insotiti de Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, de unul dintre compozitorii melodiei si de backing vocals, informeaza TVR.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )