Libnet.ro
UNICEF

06:00

Paula Seling OVI, intra pe pozitia a sasea in finala Eurovision de la Copenhaga

Hotnews Hotnews,
 Paula Seling OVI, intra pe pozitia a sasea in finala Eurovision de la Copenhaga

Show-ul de doua ore de la BW Hallerne de joi, 8 mai, s-a incheiat cu calificarea a inca zece tari in finala Eurovision. Astfel, in ordine aleatorie, Elvetia, Slovenia, Polonia, Romania, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda si Austria completeaza lista celor 10 melodii calificate dupa prima semifinala Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda). Alaturi de concurentii calificati in cele doua semifinale mai intra in concurs, direct in finala, reprezentanti din Germania, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie si tara gazda, Danemarca. In total 26 de finalisti vor concura pentru marele premiu in seara de 10 mai. Vedeti in articol ordinea intrarii in finala Eurovision din 10 mai 2014). continuă pe Hotnews

TVR 1, lider in audiente in momentul in care Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014

Aproape 900. 000 de romani au vizionat postul TVR 1 in momentul in care Paula Seling si Ovi Cernauteanu se calificau in finala Eurovision 2014. Numarul ridicat de telespectatori a plasat postul public pe pozitia de lider in clasamentul audientelor.

Romania intra pe pozitia a sasea in finala Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra pe pozitia a sasea in finala concursului care va avea loc sambata, in Copenhaga, se arata pe site-ul eurovision. tv. 37 de tari au.

Paula Seling si Ovi vor evolua in prima jumatate a finalei Eurovision. Ordinea intrarii in concurs

Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, reprezentantii Romaniei in concursul European Eurovision Song Contest 2014, vor evolua in prima jumatate a finalei din 10 mai, de pe pozitia a sasea.

Ce sanse au Paula Seling si Ovi sa castige Eurovisionul

Romania va intra in seara aceasta in cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, iar Paula seling si Ovi spera ca vor reusi, cu piesa Miracle, sa obtina un loc in marea finala. Conform caselor de pariuri, cei doi au toate sansele sa o faca, preconizandu-se ca vor ocupa locul 9 sau 10.

Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala Eurovision 2014, care va avea loc vineri. Reprezentantii Romaniei au trecut de cea de-a doua semifinala, care s-a desfasurat pe scena BW Hallerna din Copenhaga.

Eurovision 2014: Reprezentantii Romaniei, Ovi si Paula Seling, s-au calificat in finala

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, cantaretii Paula Seling si Ovi, care concureaza cu piesa Miracle, s-au calificat in finala, informeaza Mediafax.

Eurovision 2014 Cum se poate vota pentru Paula Seling si Ovi

Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra in concurs in aceasta seara, cu piesa Miracle, alaturi de alti 14 semifinalisti. Publicul din Romania nu poate vota pentru artistii nostri, dar romanii si fanii din strainatate pot face ca miracolul sa devina realitate.

Eurovision Song Contest 2014. Romania intra in finala! Vezi AICI cu cine se vor lupta Paula Seling si Ovi pentru marele trofeu in MAREA FINALA!

Bucurie mare pentru delegatia Romaniei de la Eurovision Song Contest 2014. Paula Seling Ovi, reprezentantii tarii noastre, au electrizat.

Primele zece tari calificate in finala Eurovision 2014

Zece tari s-au calificat in finala Eurovision de sambata. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaijan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt, in ordine aleatorie, primele zece tari calificate pentru finala din 10 mai a Eurovision Song Contest 2014. Miercuri, 7 mai, Paula Seling OVI sustin doua repetitii cu public, in regim de direct, cea de-a doua fiind notata de juriul international, urmand ca in semifinala din 8 mai Romania sa intre in concurs pe pozitia 15.

Paula Seling si Ovi, pregatiti sa castige un loc in finala Eurovision! Asculta toate piesele semifinalei 2!

Emotii mari pentru Romania in aceasta seara, in cadrul celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision. Artistii romani se vor lupta pentru un loc in finala de sambata a concursului cu piesa Miracle. Puteti urmari concursul in transmisiune directa pe TVR incepand cu ora 20:00.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )