Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Este anul baladelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Este anul baladelor

Marele castigator al concursului Eurovision 2014 va fi desemnati in aceasta seara, dintre cei 26 de finalisti care evolueaza pe scena de la Copenhaga. 20 de artisti s-au calificat in urma semifinalelor din 6 si 8 mai, in timp ce 6 state participa direct in finala. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat pentru adevarul. ro melodiile calificate direct in marea finala. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Tot timpul au fost preferati concurentii gay

Ultimii zece finalisti ai concursului Eurovision 2014 vor fi desemnati joi seara, dintre cei 15 semifinalisti care evolueaza pe scena de la Copenhaga. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat pentru adevarul. ro melodiile din aceasta semifinala, explicand ce piese au sanse sa mearga mai departe, dar si ce melodii nu se incadreaza in tiparele competitiei.

VIDEO Mihai Traistariu comenteaza piesele de la Eurovision 2014: Sunt si melodii de frecat menta

Ultimii zece finalisti ai concursului Eurovision 2014 vor fi desemnati in aceasta seara, dintre cei 15 semifinalisti care evolueaza pe scena de la Copenhaga. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat pentru adevarul. ro melodiile din aceasta semifinala, explicand ce piese au sanse sa mearga mai departe dar si ce melodii nu se incadreaza in tiparele competitiei.

VIDEO Eurovision 2014, editia cu cea mai mare incarcatura politica. Reprezentantele Rusiei au fost huiduite la Copenhaga

Eurovision 2014 a carui finala va avea loc simbata la Copenhaga) e vazut unanim de public drept editia cu cea mai mare incarcatura politica din ultimii ani, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si intretine revoltele din Ucraina. Sentimentele anti-ruse au iesit la iveala inca din timpul calificarilor: formatia care reprezinta Rusia a fost fluierata copios de publicul danez atunci cind prezentatorii au anuntat ca s-a calificat in finala mare. Eurovision este un concurs muzical in care voturile publicului se impart pe criterii de afinitate culturala, Rusia beneficiind mereu de voturile tarilor vecine. La finala din 2014 e de asteptat o tensiune mult mai mare fata de editiile precedente, dat fiind contextul geopolitic. UPDATE Purtator de cuvant al Eurovision: Daca operatorii de telefonie mobila din Ucraina vor sa blocheze traficul din Crimeea sau daca operatorii rusi vor decide sa isi faca serviciile disponibile in Crimeea, voturile se vor numara in favoarea Rusiei. ) Continuam sa monitorizam situatia, noteaza The Wall Street Journal.

VIDEO Transsexualul Conchita Wurst (Austria) a castigat Eurovision 2014. Romania a terminat pe locul 12, Rusia a fost huiduta copios la Copenhaga

Transsexualul Conchita Wurst din Austria, poreclita) femeia cu barba, a castigat trofeul Eurovision 2014, cu melodia Rise like a Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe locul al 12-lea in finala Eurovision. Romania a primit cele mai multe puncte de la Moldova 12 - maximum de puncte care se poate acorda), 8 puncte de la Israel, 6 de la Azerbaidjan, cate 5 de la Italia si Belgia si cate 4 de la Norvegia si Macedonia. Rusia a fost huiduita copios de mai multe ori in timpul anuntarii rezultatelor votului. Editia din acest an a fost marcata de conflictul dintre Rusia si Ucraina. Eurovision este oricum un concurs in care componenta politica s-a dovedit esentiala in stabilirea castigatorilor, tarile impartindu-si deseori voturile in functie de vecinatate sau apartenenta la aceeasi limba.

VIDEO Finala Eurovision 2014 Sa facem un Miracol pentru Romania. Cum se poate vota pentru Paula Seling si Ovi

Paula Seling si Ovi, spera la un Miracol in aceasta seara, in marea finala Eurovision 2014: primul trofeu pentru Romania. Reprezentantii nostri concureaza alaturi de alti 25 de artisti si vor intra in concurs de pe pozitia a sasea. Publicul din Romania nu poate vota pentru Paula si Ovi, dar romanii si fanii din strainatate, inclusiv cei din tarile care nu s-au calificat in finala, pot face ca miracolul sa devina realitate.

VIDEO Finala Eurovision 2014: Sa facem un Miracol pentru Romania. Cum se poate vota pentru Paula Seling si Ovi

Paula Seling si Ovi, spera la un Miracol in aceasta seara, in marea finala Eurovision 2014: primul trofeu pentru Romania. Reprezentantii nostri concureaza alaturi de alti 25 de artisti si vor intra in concurs de pe pozitia a sasea. Publicul din Romania nu poate vota pentru Paula si Ovi, dar romanii si fanii din strainatate, inclusiv cei din tarile care nu s-au calificat in finala, pot face ca miracolul sa devina realitate.

VIDEO Eurovision 2014: Paula si Ovi au fost deja notati de juriile de specialitate

Paula Seling si Ovi isi vor aduce Miracolul pe scena Eurovision 2014, in aceasta seara, de la ora 22. in semifinala transmisa in direct de TVR 1. Miercuri, insa, reprezentantii Romaniei au sustinut doua repetitii generale si au fost deja notati de juriile de specialitate, dupa cum prevede regulamentul concursului.

Eurovision 2014: Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, intra in finala de la Copenhaga pe pozitia a 6-a

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra pe pozitia a sasea in finala concursului care va avea loc sambata seara, la Copenhaga, anunta Mediafax. 37 de tari au participat la editia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, in finala de sambata vor participa 26 de tari. Ordinea de intrare in concurs a fost stabilita de producatorii show-ului si aprobata de administratorul executiv al European Broadcasting Union EBU), Jon Ola Sand, si de presedintele Grupului de referinta, Dr. Frank-Dieter Freiling.

Romania intra pe pozitia a sasea in finala Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, intra pe pozitia a sasea in finala concursului care va avea loc sambata, in Copenhaga, se arata pe site-ul eurovision. tv. 37 de tari au.

LIVE TEXT Finala Eurovision 2014: Liniile de vot au fost deschise, in scurt timp va fi anuntat marele castigator

Finala Eurovision 2014 a inceput prin aducerea in scena a drapelelor celor 26 de state participante. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au evoluat de pe pozitia a sasea si au impresionat publicul, iar premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, se numara printre sustinatorii aflati la Copenhaga. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )