Libnet.ro
UNICEF

21:30

Celine Dion vine pentru prima data in Romania: cand si unde va avea loc concertul

Adevărul Adevărul,
Celine Dion vine pentru prima data in Romania: cand si unde va avea loc concertul

Castigatoarea a doua premii Oscar si a cinci premii Grammy, cantareata candiana Celine Dion 51 de ani) va sustine in premiera un concert in Romania, in vara anului viitor. continuă pe Adevărul

Celine Dion vine in Romania. Cand va avea loc concertul celebrei cantarete (FOTO)

Celine Dion vine in Romania. Celebra cantareata va canta anul viitor la Bucuresti, in data de 29 iulie.

Demi Moore, violata: vedeta a dezvaluit pentru prima data drama suferita. Cand s-a intamplat

Demi Moore este cunoscuta pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai populare vedete. Ea a fost casatorita cu Bruce Willis si Ahston Kutcher, dar noi dezvaluiri o aduc din nou in lumina reflectoarelor. Demi Moore pare sa duca o viata foarte fericita. Chiar si dupa doua divorturi, vedeta are o familie frumoasa si .

Celine Dion vine in Romania! Artista va sustine un concert pe 29 iulie 2020

Este oficial! Celine Dion, castigatoarea a doua premii Oscar si a cinci premii Grammy, va sustine in premiera un concert extraordinar, in cadrul turneului Courage World Tour in Bucuresti, miercuri, 29 iu.

Celine Dion, pentru prima oara in Romania. Cand va concerta

Castigatoarea a doua premii Oscar si a cinci premii Grammy, Celine Dion va sustine in premiera un concert extraordinar, in cadrul turneului Courage World Tour in Bucuresti, miercuri, 29 iulie 2020. Detaliile cu privire la locatia.

Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia cu Gina Pistol. Artistul a dezvaluit si motivul pentru care a preferat discretia

Cantaretul Smiley a confirmat ca are o relatie cu prezentatoarea TV Gina Pistol, fiind pentru prima data cand unul dintre cei doi vorbeste deschis despre acest lucru, chiar daca sunt impreuna deja de cativa ani.

Serialul Vlad, pentru prima data pe locul doi in topul audientelor: Pro TV, depasit de Antena 1 cu Chefi la cutite

Serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a fost pentru prima data pe locul al doilea in topul audientelor, dupa Antena 1, care difuza Chefi la cutite, pe publicul urban si pe cel comercial. La nivelul tarii si-a pastrat prima pozitie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )