Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine sunt castigatorii MTV EMA 2019: Taylor Swift a primit doua trofee VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt castigatorii MTV EMA 2019: Taylor Swift a primit doua trofee VIDEO

Cantareata Taylor Swift este una dintre marile castigatoare ale galei MTV Europe Music Awards, care a avut loc pe 3 noiembrie, la Sevilia. continuă pe Adevărul

Castigatorii MTV EMA 2019!

Taylor Swift, Nicki Minaj, Billie Eilish si Halsey s-au numarat printre marii castigatori ai editiei din acest an a MTV EMA, eveniment desfasurat aseara in Seville, Spania! Iata aici lista completa a castigatorilor! .

Cine sunt fostii soti ai lui Teo Trandafir. Vedeta a ramas cu traume dupa cele doua casnicii

Teo Trandafir a fost casatorita de doua ori, insa vedeta si-a dorit intotdeauna discretie atunci cand a fost vorba despre viata personala, astfel ca nu multi sunt cei care stiu cine sunt fostii soti ai vedetei postului de televiziune Kanal D. Totusi, unele lucruri din viata prezentatoarei TV s-au aflat. Cine sunt fostii soti ai .

Cine sunt parintii lui Selly. Putini se asteptau sa arate chiar asa FOTO

Selly a castigat inimile a milioane de fani pe retelele de socializare, a facut primul milion de euro din propriul vlog si a fost premiat in cadrul The Artist Awards, eveniment organizat in Craiova, orasul sau natal. Andrei Selaru a fost sustinut din public de parinti, care s-au simtit in al noualea cer cand fiul .

Eveniment important in familia Ancai Serea si a lui Adi Sina. Cine sunt nasii de botez a micutei Leah Maria

Anca Serea si Adi Sina vor avea un eveniment important in familie la jumatatea lunii noiembrie. Cei doi o vor boteza pe micuta Leah Maria. Nasii de botez vor fi aceiasi care i-au cununat si pe cei doi si care l-au botezat si pe Moise Petru. Anca Serea si Adi Sina isi boteaza fetita pe .

Doua mari vedete au preferat sa mearga in secret la priveghiul lui Mihai Constantinescu. Cine sunt si de ce s-au ascuns

Mihai Constantinescu s-a stins din viata pe 29 octombrie, dupa 5 luni de agonie. Disparitia lui a lasat in urma multa durere, a starpit o parte din copilaria multora, iar numerosi colegi de breasla au mers sa isi ia ramas bun de la el, la priveghi. Unii dintre ei au preferat sa mearga, insa, in .

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Cine sunt hackerii care te-au facut sa-ti pierzi increderea in WhatsApp

Un fapt e valabil cu orice produs digital, online: nu e imun in fata atacatorilor cibernetici. S-a intamplat si cu WhatsApp, care a dat in judecata o companie pe care o banuiesti ca i-a.

Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si au votat la investirea Guvernului Orban. De asemenea,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )