Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nepoata lui Carlos Santana, interpretare de exceptie la Vocea Romaniei: Esti o binecuvantare pentru inima mea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Nepoata lui Carlos Santana, interpretare de exceptie la Vocea Romaniei: Esti o binecuvantare pentru inima mea VIDEO

Renee Santana, o cantareata mexicana in varsta de 30 de ani si nepoata celebrului muzician Carlos Santana, a urcat in editia de vineri, 20 septembrie, pe scena de la Vocea Romaniei si a cucerit juriul cu interpretarea ei de exceptie, intorcand toate scaunele. continuă pe Adevărul

Cum a reactionat Tudor Chirila cand a vazut ca fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea Romaniei

La Vocea Romaniei si-a facut aparitia Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune. Cum a reactionat Tudor Chirila? Reactia lui Tudor Chirila cand a vazut ca fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea Romaniei Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a venit la concursul Vocea Romaniei. Pasionata de muzica, precum sora .

Rasturnare de situatie! Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei. Cine a urcat pe scena si cum a reactionat juriul

Rasturnare de situatie. Zilele precedente se afla un secret din culisele show-ului Vocea Romaniei. S-a aflatnimic. Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei, dupa cum se stia. Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea Romaniei Zilele precedente se zvonea ca la Vocea Romaniei va veni un invitat special, pe nume Carmen Simionescu. Mai mult, .

Horia Brenciu, pus la zid dupa ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune in echipa sa. Cum s-a aparat juratul de la Vocea Romaniei

Emisiunea Vocea Romaniei de vineri, 20 septembrie, a starni dezbateri aprinse in mediul online. Iar unul dintre cei care au devenit tinta criticilor a fost Horia Brenciu. La emisiunea Vocea Romaniei de vineri, 20 septembrie, a participat si fiica cea mica a lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Ea a interpretat piesa My Kind of Love .

Karmen Simionescu, aparitie inedita la Vocea Romaniei. Ce antrenor si-a ales

Karmen Simionescu va fi una dintre aparitiile inedite care vor pasi pe scena show-ului Vocea Romaniei. Ce antrenor si-a ales artista? Karmen Simionescu, aparitie inedita la Vocea Romaniei Sezonul 9 al concursului Vocea Romania de pe PRO TV a venit cu surprize de proportii. Pana acum, am avut parte de doua editii de auditii pe .

Vocea Romaniei, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrajit de duetul acestor surori

LIVE TEXT, Vocea Romaniei, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 20:30. in cea de-a treia editie de auditii pe nevazute, se anunta o surpriza de proportii. Juratii vor avea parte de o premiera. UPDATE: Maria Craciun, scufita rosie a show-ului, a convins-o pe Irina ca merita un loc in echipa ei. UPDATE: Maria Farcas .

Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila. Juratul de la Vocea Romaniei sufera si acum: Nu am apucat sa ne luam ramas bun!

Tudor Chirila si-a pierdut tatal in anul 1999 si nu a trecut inca peste aceasta drama. Juratul de la Vocea Romanei a rememorat momentele petrecute alaturi de parintele sau, de la care nu a apucat sa isi ia ramas bun inainte sa moara. Cea mai mare drama a lui Tudor Chirila Ioan Chirila s-a stins .

Fiica cea mica a lui Adrian Minune, pe scena Vocea Romaniei: Vreau sa arat ca se poate si fara banii lui tati. Cum a reactionat Chirila dupa prestatia sa

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a urcat pe scena de la Vocea Romaniei in editia de vineri, 20 septembrie, a show-ului de la Pro TV. Antrenorul Tudor Chirila a avut o reactie emotionanta dupa melodia interpretata de aceasta.

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV...

Surpriza de surpriza vineri seara la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiar fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Adriana a venit insotita de mama, fratele si.

VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Chirila: Ai putea fi pestisorul meu de aur

In editia de vineri, 20 septembrie, a show-ului Vocea Romaniei, o concurenta a impresionat cu interpretarea sa si a intors toate cele patru scaune ale antrenorilor, primind mai multe complimente din partea membrilor juriului.

Surpriza de PROPORTII la Vocea Romaniei: Nimeni nu se astepta la asta! Juratii au iNCREMENIT... (VIDEO)

Surpriza de surpriza vineri seara la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiat fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2898 seconds )