Libnet.ro
UNICEF

05:45

Organizatorii concertului de la Bucuresti o dau in judecata pe Lara Fabian: Este inacceptabil

Adevărul Adevărul,
Organizatorii concertului de la Bucuresti o dau in judecata pe Lara Fabian: Este inacceptabil

Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia sa il sustina pe 3 februarie la Bucuresti, International Creative Talent Agency, au anuntat ca o vor da in judecata pe cantareata, pentru ca a anulat unilateral, pentru a doua oara consecutiv show-ul si pentru acuzatia falsa adusa. continuă pe Adevărul

Lara Fabian, data in judecata de organizatorii concertului de la Bucuresti: Nu acceptam acuzatia falsa!

Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia sa il sustina luni seara la Bucuresti, International Creative Talent Agency, au anuntat ca o vor da in judecata pe cantareata, pentru ca a anulat.

Organizatorii concertului Larei Fabian spun ca o vor da in judecata pe artista pentru anularea spectacolului

Organizatorii concertului de la Bucuresti al cantaretei Lara Fabian anunta ca vor intenta proces artistei si managementului ei, avand in vedere ca a anulat unilateral spectacolul de la Sala Palatului.

Lara Fabian, data in judecata pentru anularea concertului de la Bucuresti

Organizatorii concertului de la Bucuresti al Larei Fabian, pe care artista l-a anulat chiar in ziua in care trebuia sa aiba loc, au anuntat ca o vor da in judecata pe cantareata si pe managementul ei.

Lara Fabian, consecinte grave dupa ce si-a anulat concertul de la Bucuresti. Decizia organizatorilor

Lara Fabian si-a anulat concertul de la Bucuresti, fiind un anunt facut, in ultimul moment. Luni, chiar in ziua reprezentatiei artistice, cei care aveau un bilet cumparat pentru a putea sa o vada pe cantareata au primit vestea dezamagitoare. Organizatorii evenimentului au decis ca vor fi luate masuri in acest caz, dupa ce concertul Larei .

Lara Fabian si-a anulat din nou concertul din Bucuresti, programat pentru 3 februarie - Organizatorii nu au platit-o si a renuntat la spectacol

Lara Fabian si-a anulat concertul de pe 3 februarie, din Bucuresti, de la Sala Palatului, programat pentru ora 19. Spectacolul face parte din 50 World Tour, inceput anul trecut, prin care artista isi promoveaza cel de-al 14-lea album de studio, Papillon. Artista a spus ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza managerului acestui turneu international care nu-si indeplineste sarcinile financiare.

Cum pot fi recuperati banii pe biletele de la concertul anulat de Lara Fabian: Apelam la intelegerea cumparatorilor

Organizatorii si agentia de bilete care s-au ocupat de concertul cantaretei Lara Fabian din Bucuresti, anulat in ultimul moment, au anuntat cum isi pot recupera spectatorii banii, precizand, insa, ca va fi un proces de durata.

De ce si-a anulat Lara Fabian concertul de la Bucuresti. Fanii sunt furiosi

Cu cateva ore inainte de spectacol, artista Lara Fabian si-a anulat din nou concertul de la Bucuresti. Lara Fabian a postat un amplu mesaj pe Facebook in care explica motivul pentru care nu a mai dorit sa cante. De ce si-a anulat Lara Fabian concertul de la Bucuresti Artista Lara Fabian anuleaza din nou concertul, .

Lara Fabian anuleaza spectacolul din aceasta seara din motive independente de vointa sa: Bucuresti, iti promit, curand voi canta din nou pentru tine

Cantareata de origine belgiana Lara Fabian, care avea programat luni, 3 februarie 2020, de la ora 19. 30, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, a anuntat pe Facebook ca spectacolul este anulat.

SCANDAL MONSTRU! Lara Fabian SI-A ANULAT CONCERTUL din Capitala, cu DOAR 2 ORE iNAINTE! Fanii SUNT FURIOSI! (FOTO)

Cantareata Lara Fabian, asteptata cu sufletul la gura de publicul roman, dupa ce si-a mai anulat un concert in trecut noiembrie 2019, pe motv de boala), a repetat decizia de a nu mai sustine.

Lara Fabian amana din nou, cu doar cateva ore inainte, un concert in Romania. Nu pot continua sa cant fara sa fiu platita

Cantareata belgiano-canadiana Lara Fabian si-a anulat din nou concertul de la Bucuresti, cu cateva ore inainte de spectacol, informeaza Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )