Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Ester Peony este castigatoarea Eurovision Romania 2019 si ne va reprezenta la Tel Aviv

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ester Peony este castigatoarea Eurovision Romania 2019 si ne va reprezenta la Tel Aviv

Ester Peony este castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2019 si va reprezenta Romania la Tel Aviv in luna mai, cand 42 de tari isi vor disputa trofeul. Cantareata a oferit astfel surpriza serii, dat fiind faptul ca nu se numara printre marile favorite. continuă pe Adevărul

Ester Peony este castigatoarea Eurovision Romania 2019 si ne va reprezenta la Tel Aviv, dupa o rasturnare de situatie VIDEO

Ester Peony este castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2019 si va reprezenta Romania la Tel Aviv in luna mai, cand 42 de tari isi vor disputa trofeul. Cantareata a oferit astfel surpriza serii, dat fiind faptul ca nu se numara printre marile favorite.

Azi se decide cine este castigatorul Eurovision Romania 2019: cine sunt cei 12 finalisti din Selectia Nationala VIDEO

In aceasta seara, incepand de la ora 20. 30, va avea loc finala in care se va decide cine este castigatorul Eurovision Romania 2019, care ne va reprezenta tara la Tel Aviv in luna mai.

LIVE VIDEO Azi se decide cine este castigatorul Eurovision Romania 2019: cine sunt cei 12 finalisti din Selectia Nationala

In aceasta seara, incepand de la ora 20. 30, va avea loc finala in care se va decide cine este castigatorul Eurovision Romania 2019, care ne va reprezenta tara la Tel Aviv in luna mai.

Surpriza la Eurovision Romania 2019. Ester Peony, marea castigatare a concursului

EUROVISON ROMANIA 2019 Finala Eurovision Romania 2019 si-a desemnat castigatorul, duminica seara. Unul surprinzator! Ester Peony a castigat Selectia Nationala si va reprezenta Romania la Tel.

FINALA EUROVISION ROMANIA 2019. Acestea sunt cele 12 piese care se lupta pentru reprezentarea tarii in Tel Aviv

Finala Eurovision Romania 2019 are loc in duminicp seara, de la ora 20:30, si va fi transmisa in direct de TVR. Ceea ce inseamna ca, peste cateva ore, vom afla care este piesa care va reprezenta Romania in.

Eurovision Romania 2019:in ce ordine intra cei 12 concurenti in marea finala

Reprezentantii TVR au anuntat ordinea intrarii in concurs a celor 12 finalisti Eurovision Romania 2019, care se lupta pentru a reprezenta tara la concursul muzical ce va avea loc in luna mai la Tel Aviv.

Cine sunt marii favoriti in finala Eurovision Romania 2019 VIDEO

In finala Selectiei Nationale Eurovision 2019 din aceasta seara vor evolua 12 concurenti, iar un juriu international si telespectatorii vor decide cine va fi reprezentantul Romaniei la Tel Aviv. Fanii au stabilit insa si cine sunt marii favoriti pentru a castiga finala Eurovision Romania.

On a Sunday, cntata de Ester Peony, va reprezenta Romnia la Eurovision

Piesa On a Sunday, cantata de Ester Peony, a castigat selectia nationala pentru a reprezenta Romania la concursul Eurovision care va avea loc in luna mai la Tel Aviv, in Israel, anunta Mediafax.

Strainii prefera Eurovision Romania: mai mult de jumatate dintre piesele ajunse in finala Selectiei Nationale, compuse de artisti straini VIDEO

In finala Eurovision Romania 2019, ce va avea loc pe 17 februarie, la Bucuresti, 12 concurenti se lupta pentru a reprezenta tara la concursul din Tel Aviv. Mai mult de jumatate dintre piesele ajunse in marea finala sunt compuse de artisti straini.

Cine este Ester Peony, castigatoarea-surpriza a finalei Eurovision Romania: s-a remarcat prin coveruri inedite VIDEO

Ester Peony va reprezenta Romania la Eurovision 2019 dupa ce a marcat o victorie surprinzatoare in finala Selectiei Nationale, ea nefiind printre principalele favorite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )