Libnet.ro
UNICEF

11:31

Oase, coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express, dezvaluri despre sezonul trei al show-ului: Va fi bomba cu ceas

Adevărul Adevărul,
Oase, coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express, dezvaluri despre sezonul trei al show-ului: Va fi bomba cu ceas

Oase, castigatorul sezonului precedent Asia Express si noul coprezentator al Ginei Pistol, a facut declaratii despre noul sezon al show-ului, Drumul comorilor. continuă pe Adevărul

Oase, marturisiri de pe platourile de filmare ale sezonului 3 Asia Express: Daca eram in cursa asta ieseam primul

Oase si Gina Pistol au dat startul, saptamanile trecute, la sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Daca Gina este deja obisnuita cu rolul de moderator al emisiunii, pentru Oase este prima experienta de acest gen. Fanii pe care a reusit sa ii stranga in sezonul trecut, odata cu participarea la concurs, sunt convinsi ca se .

Gina Pistol, primele impresii despre sezonul 3 Asia Express: Ma gandesc cu groaza la ce simt si cat de greu le este concurentilor nostri

Gina Pistol a inceput deja de cateva zile bune noua experienta din cadrul emisiunii Asia Express. De data aceasta, cele noua perechi de vedete au parte de privelisti nemaipomenite din Filipine si Taiwan. Iata primele impresii ale prezentatoarei de televiziune de la prima editie din noul sezon! Gina Pistol, primele impresii din sezonul 3 Asia .

Gina Pistol, dezvaluiri despre Asia Express, la doar o saptamana dupa ce a plecat in Filipine. Ce se intampla cu iubita lui Smiley

Gina Pistol a facut primele dezvaluiri despre Asia Express, reality show-ul care a ajuns la cel de-al treilea sezon si care va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1. Prezentatoarea emisiunii s-a fotografiat la plecarea din Romania si la o saptamana de la debutul filmarilor in Filipine. Gina Pistol a postat prima fotografie dupa .

Dumnezeule, Gina Pistol A CEDAT in Filipine! Anunt SOC de la Asia Express. Ce se intampla cu emisiunea

Gina Pistol a inceput in forta filmarile noului sezon de la Asia Express. Iubita lui Smiley se afla in aceasta perioada in Filipine, unde deja a avut parte de intamplari extreme.

Dupa plecarea lui Alex Velea la Asia Express, Antonia a ajuns in perfuzii. Ce i s-a intamplat artistei

Alex Velea a plecat la Asia Express alaturi de Mario Fresh, insa participarea sa la reality-show i-a adus numai probleme Antoniei. Cantareata a ajuns in perfuzii. Ce i s-a intamplat? Dupa plecarea lui Alex Velea la Asia Express, Antonia a ajuns in perfuzii Gina Pistol, prezentatoarea Asia Express, concurentii si echipa de productie filmeaza deja .

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Antonia il va determina pe Alex Velea sa lase Asia Express. Mesajele sfasietoare, pentru concurentul de la Antena 1

Antonia trece prin clipe grele, de cand Alex Velea a plecat in aventura de la Asia Express. Frumoasa cantareata i-a transmis cateva mesaje care in mod cert il vor induiosa pana la lacrimi pe acesta. Antonia a izbucnit in mod neasteptat si pare sa ii duca lipsa foarte mult iubitului sau. inca din momentele in .

Caru cu vedete: Cum se descurca Antonia cu copiii de cand Alex Velea a plecat la Asia Express; Iubita lui Liviu Varciu si-a vandut casa ca sa-l scape pe solist de datorii

Gina Pistol, peripetii in Filipine: A fost o experienta incredibila. Cea mai tare experienta de pana acum a fost calatoria si in special. Fiica lui Becali, super sexy la doua saptamani dupa nunta. Gigi Becali si-a trimis fiica si ginerele intr-o vacanta de exceptie, pentru care a scos din buzunar o suma.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )