Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Care sunt cei mai originali concurenti de la Romanii au talent: patru momente au sanse la marele premiu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care sunt cei mai originali concurenti de la Romanii au talent: patru momente au sanse la marele premiu

Sezonul 9 al show-ului Romanii au talent se apropie de sfarsit, iar pe langa cei 11 finalisti, in mare finala patru concurenti alesi de juriu vor lupta pentru premiul de originalitate, castigatorul fiind ales prin votul telespectatorilor. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei doi finalisti de la Ferma: unul dintre cei mai puternici concurenti a fost eliminat VIDEO

Otniela Sandu, Marius Craciun, Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu si Florin Pastrama au luptat pentru un loc in finala Ferma, insa doar doi au reusit sa treaca de toate probele.

De ce barbatii cu muschi sunt cei mai incomozi iubiti: explicatii stiintifice

Femeile intorc repede privirea dupa barbatii bine facuti, musculosi, insa acestia nu sunt mereu cel mai bun material de iubit.

Finala Ferma de la PRO TV. Cine sunt cei doi finalisti si ce sanse au

Ferma, un nou inceput, de la PRO TV, se apropie de fapt, de sfarsitul acestui sezon. Au mai ramas doar doi concurenti care se vor confrunta in marea finala din aceasta seara joi, 23 mai) de la ora 21:30. Ferma a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize pentru telespectatori. Timp [] .

Povestea artistului considerat unul dintre cei mai buni compozitori romani din secolul XX. Prieten cu Eliade si Cioran, a fost cenzurat de regimul comunist

Unul dintre cei mai apreciati compozitori romani ai secolului XX, Nicolae Branzeu, a avut o cariera demna de un roman. A facut studii la Paris, a fost prieten cu mari personalitati precum Emil Cioran sau Lucian Blaga si a fost cenzurat de regimul comunist din cauza creatiilor sale.

O noua alerta ANM de vreme extrema, in Romania. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarea perioada. ANM a emis o informare meteorologica de vreme rea, valabila pana joi seara. ANM a emis o informare meteo, fara cod, valabila oentru intervalul 22 mai, ora 12:00 23 mai, ora 22:00. in aceasta perioada, vor aparea fenomene meteo precum cantitati de apa insemnate, manifestari de instabilitate [] .

Romanii pariaza pe sentinta in dosarul lui Dragnea, asteptata luni. Care sunt cele mai favorabile cote

Pe unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri din Romania, oamenii au ocazia mizeze pe rezultatul procesului lui Liviu Dragnea, vertictul acestuia urmand sa fie anuntat de catre judecatorii iCCJ luni, 27 mai.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: Care sunt mizele unui scrutin extrem de important pentru viitorul Europei si de ce, pe 26 mai, fiecare VOT conteaza!

Pe 26 mai, romanii sunt chemati la urne pentru a-i alege pe politicienii care vor reprezenta Romania in Parlamentul European. Iar alegerile europarlamentare sunt chiar maiimportante decatcele pentru.

Cine sunt cei cinci militari romani raniti in Afganistan. Masina lor a fost atacata cu un dispozitiv exploziv improvizat

Cinci militari din Batalionul 300 Protectia Fortei Sfantul Andrei, care se afla in misiune in Afganistan, au fost raniti vineri, 24 mai, in jurul orei 12. 30, ora Romaniei, in timp ce executau o misiune de pa.

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

Programul Rabla pentru electrocasnice se lanseaza vineri. Care sunt conditiile de participare

Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat incepand de vineri, 24 mai de cei care doresc sa participe, iar bugetul pentru acest an este de 40 de milioane de lei, dublu fata de anul 2018, a anuntat, joi Ministerul Mediului. in functie de aparatul cumparat, voucherele au valori cuprinse intre 200 si 400 lei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )